Desks

Corona desk

Het coronavirus raakt ons allemaal en samen staan we voor een grote uitdaging. De regering heeft verregaande maatregelen getroffen om het coronavirus te kunnen beheersen. Via (social) media wordt veel geschreven over de gevolgen en geven deskundigen en dienstverleners adviezen.

Op deze pagina houden onze advocaten u op de hoogte van (juridische) ontwikkelingen en voorzien wij u waar mogelijk van advies op het rechtsgebied waar u als cliënt mee te maken heeft.

Artikelen

Op deze pagina treft u per een overzicht van artikelen die wij hebben geschreven naar aanleiding van het coronavirus. Kijk ook op onze LinkedIn pagina voor actuele informatie e.d. Wij informeren onze relaties rechtstreeks per mail. Indien u (nog) geen cliënt bent kunt u zich inschrijven voor onze corona nieuwsbrief door een mail te sturen naar mail@dekempenaer.nl .

 Arbeidsrecht en privacy

Evenementen

Faillissementsrecht

Familierecht

German Desk

Ondernemingsrecht

Strafrecht

Vastgoed

Neem contact op met een van onze specialisten

Meer weten?

Wij informeren onze relaties per mail. Indien u (nog) geen cliënt bent kunt u zich inschrijven voor onze corona nieuwsbrief door een mail te sturen.

Mail

Relevante artikelen

Vermoeden van ongelijke behandeling werknemer op basis van ziekte

Een werknemer wordt ziek tijdens haar derde arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd. De arbeidsovereenkomst wordt niet verlengd. De kantonrechter van de rechtbank Zeeland-West-Brabant vermoedt dat dit komt door de ziekte van de werknemer en oordeelt dat daarom sprake is van ongelijke behandeling. De werkgever wordt in de gelegenheid gesteld het tegendeel te bewijzen.

NOW en faillissement – deel 2

Eind vorige week werd bekend dat de laatste corona-regels zijn geëindigd en Corona ‘voorbij’ is, maar financieel gezien is dat bepaald nog niet het geval.

Bekijk alle artikelen

DELEN

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn