De Kempenaer Advocaten;

Twee eeuwen juridische expertise

Wanneer u een juridische vraag heeft, bekijken we samen hoe we die het beste kunnen beantwoorden. Bijvoorbeeld door met u te sparren en proactief mee te denken. Onze advocaten overleggen en adviseren indien gewenst op juridisch en strategisch niveau. Onze dienstverlening kan vele vormen aannemen. Hieronder een greep. Uiteraard overleggen we altijd eerst wat het beste bij u past.

Uitvoeringsondersteuning: Op de achtergrond juridisch advies geven of juridische werkzaamheden uitvoeren, zoals een check, risico-inschatting, het aanpassen of opstellen van contracten en correspondentie.

Bedrijfsscan: Onze juridische bedrijfsscan hebben wij zelf ontwikkeld op basis van jarenlange ervaring. Snel en gedegen kunnen wij inventariseren of uw organisatie juridisch bij de tijd is. De bevindingen uit de scan worden gerangschikt naar belang en urgentie. Samen met u maken wij vervolgens een plan van aanpak en formuleren we eventuele vervolgacties binnen en buiten de organisatie.

Besprekingen, onderhandelingen en procedures: In deze fase treden wij naar buiten als uw advocaat en zijn wij uw rechterhand bij de besprekingen, bijvoorbeeld bij samenwerkingsprojecten. We verzorgen de correspondentie, onderhandelingen met de wederpartij of zijn advocaat en eventuele juridische procedures.

Inhouse beschikbaarheid: Indien gewenst kunnen wij, al dan niet tijdelijk, een advocaat bij u plaatsen voor de juridisch-strategische ondersteuning van lopende trajecten of projecten. Natuurlijk is hij of zij ook beschikbaar om specifieke dossiers te behandelen of losse juridische vragen te beantwoorden.

Kennis delen: Wanneer wij een partnerschap met u aangaan bieden wij onze beschikbare modellen van Kluwer kosteloos aan. Op verzoek kunnen wij bij u in het bedrijf of digitaal workshops en studiebijeenkomsten verzorgen.

Behandeling zaak: De eerstverantwoordelijke advocaat voor een dossier of zaak is één van onze partners, een senior-advocaat dan wel een advocaat met bijzondere expertise. Tenzij we het anders afspreken, natuurlijk. Daarnaast vinden wij het prettig en belangrijk om minstens eenmaal per jaar onze samenwerking met u te evalueren in een gesprek. Maar uiteraard staan wij voortdurend open voor suggesties om onze samenwerking te verbeteren.

Bedrijfsscan

Onze juridische bedrijfsscan hebben wij zelf ontwikkeld op basis van jarenlange ervaring.
Snel en gedegen kunnen wij inventariseren of uw organisatie juridisch bij de tijd is.

DELEN

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn