Rechtsgebieden

Bouwrecht

Het bouwrecht beslaat alle aspecten die bouwen met zich brengt. Bij bouwzaken kan het bijvoorbeeld gaan om geschillen tussen opdrachtgever en aannemer en/of architect over geconstateerde gebreken bij de oplevering.

Onze cliënten

Wij werken voor aannemers, architecten, ingenieursbureaus, projectontwikkelaars, woningcorporaties en overheden. Voor hen behandelen we civielrechtelijke bouwzaken voor de woning- en utiliteitsbouw en voor de grond-, weg- en waterbouw.

Advies en ondersteuning

Onze advocaten adviseren bij het aangaan en opstellen van overeenkomsten en bemiddelen bij geschillen. Wij beschikken over specifieke deskundigheid bij uitvoeringsprojecten, zoals projectontwikkeling, onderhoudswerken, wegenaanleg en bouwmanagement.

 

Zaken en onderwerpen

O

Meer weten?

Bel 026 – 35 22 888 of stuur een bericht.

Mail

Relevante artikelen

Aannemer betaalt forse boete als hij opleverdatum overschrijdt

In een aanneemovereenkomst staat vaak een boete als de opleverdatum niet wordt gehaald. Zo’n boete kan fors oplopen. Maar er zijn omstandigheden waarin de rechter de boete matigt. Een hoteleigenaar sluit een aanneemovereenkomst met een bouwbedrijf

Overeenkomst ontbinden? Dat kan niet zomaar

Tijdens een bouwproject kan het nodige misgaan. Het tussentijds ontbinden van de overeenkomst is mogelijk, maar daar zijn voorwaarden aan verbonden. Voor het ontbinden van een overeenkomst is nodig dat degene die de opdracht aanneemt ‘in verzuim’

Bekijk alle artikelen

De specialist(en)

mr. B.H.H.M. (Björn) Ramakers

Advocaat - Partner

mr. L. (Lotte) Lemmers

Advocaat

Vacature Vastgoed: Aanbestedingsrecht • Bouwrecht • Bestuursrecht • Huurrecht • Omgevingsrecht

Advocaat
  • 026 3522 888

mr. N.H.M.M. (Nick) Janssen

Jurist

DELEN

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn