Rechtsgebieden

Bouwrecht

Het bouwrecht beslaat alle aspecten die bouwen met zich brengt. Bij bouwzaken kan het bijvoorbeeld gaan om geschillen tussen opdrachtgever en aannemer en/of architect over geconstateerde gebreken bij de oplevering.

Onze cliënten

Wij werken voor aannemers, architecten, ingenieursbureaus, projectontwikkelaars, woningcorporaties en overheden. Voor hen behandelen we civielrechtelijke bouwzaken voor de woning- en utiliteitsbouw en voor de grond-, weg- en waterbouw.

Advies en ondersteuning

Onze advocaten adviseren bij het aangaan en opstellen van overeenkomsten en bemiddelen bij geschillen. Wij beschikken over specifieke deskundigheid bij uitvoeringsprojecten, zoals projectontwikkeling, onderhoudswerken, wegenaanleg en bouwmanagement.

 

Neem contact op met een van onze specialisten

mr. B.H.H.M. (Björn) Ramakers

Advocaat - Partner

mr. L. (Lotte) Lemmers

Advocaat

mr. N.H.M.M. (Nick) Janssen

Advocaat

mr. L.J.G.E. (Lauren) Hendriks

Advocaat

Meer weten?

Bel 026 – 35 22 888 of stuur een bericht.

Mail

Relevante artikelen

Lekkende uitbouw komt voor rekening van kopers die geen onderzoek deden

Een week nadat hun nieuwe huis is geleverd ontdekken de kopers lekkages in de uitbouw. Zij eisen dat de verkopers de herstelkosten vergoeden. De kantonrechter van de rechtbank Noord-Holland wijst hun vorderingen af, nu ze hebben nagelaten zelf nader onderzoek te doen naar de staat van de uitbouw.

Verkoper had voldoende verteld over funderingsprobleem van woning

Nederland heeft er een groot maatschappelijk probleem bij: de verzakkingscrisis. Ook in deze zaak is sprake van een slechte fundering van een huis. De vraag is of de verkoper daarover voldoende heeft verteld aan de koper, die nu te maken heeft met veel schade.

Bekijk alle artikelen

DELEN

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn