Rechtsgebieden

Arbeidsrecht

In het arbeidsrecht worden de rechten en plichten tussen werkgever en werknemer in een arbeidsverhouding geregeld. Iedereen die een arbeidsovereenkomst sluit, heeft te maken met het arbeidsrecht. Een dynamisch rechtsgebied, waar de financiële en emotionele belangen vaak groot zijn.

Onze cliënten

Wij adviseren en begeleiden ondernemers, directies en afdelingen personeelszaken, en ook werknemers, bij arbeidsrechtelijke kwesties en conflicten op de werkvloer.

Advies en ondersteuning

De Kempenaer adviseert zowel over individuele als collectieve arbeidsovereenkomsten. Wij staan u bij in ontslagprocedures of helpen bij het opstellen van een sociaal plan. Daarnaast kunnen wij u ondersteunen bij vragen over medezeggenschap.

Zaken en onderwerpen

A

B

C

D

E

F

G

H

K

L

M

O

P

R

S

T

V

W

Z

We zijn er voor u!

Onze arbeidsrechtadvocaten kunnen u verder adviseren.
Bel 026 – 35 22 888 of stuur een bericht.

Mail

Relevante artikelen

Mag ik als werkgever een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd tussentijds opzeggen?

Lees het volledige artikel Mag ik als werkgever een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd tussentijds opzeggen? Door Minouche Egbers voor BG magazine.

Mondkapjes,- coronatest- en vaccinatieverplichting in de zorg

Welke mogelijkheden heeft de werkgever om het dragen van een mondkapje, een coronatest of een vaccinatie te verplichten en wat zijn de mogelijke sancties bij een weigering door de werknemer?

Bekijk alle artikelen

De specialist(en)

mr. M. (Minouche) Egbers

Advocaat - Senior

DELEN

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn