Rechtsgebieden

Arbeidsrecht

In het arbeidsrecht worden de rechten en plichten tussen werkgever en werknemer in een arbeidsverhouding geregeld. Iedereen die een arbeidsovereenkomst sluit, heeft te maken met het arbeidsrecht. Een dynamisch rechtsgebied, waar de financiële en emotionele belangen vaak groot zijn.

Onze cliënten

Wij adviseren en begeleiden ondernemers, directies en afdelingen personeelszaken, en ook werknemers, bij arbeidsrechtelijke kwesties en conflicten op de werkvloer.

Advies en ondersteuning

De Kempenaer adviseert zowel over individuele als collectieve arbeidsovereenkomsten. Wij staan u bij in ontslagprocedures of helpen bij het opstellen van een sociaal plan. Daarnaast kunnen wij u ondersteunen bij vragen over medezeggenschap.

Wet- en regelgeving

Wij plaatsen op onze site updates over nieuwe wet- en regelgeving. Uiteraard kunnen wij u voorzien van een verdere toelichting en met u bezien of u al aan de nieuwe regels voldoet resp. welke actie(s) daarvoor nog nodig is.

Zaken en onderwerpen

A

B

C

D

E

F

G

H

K

L

M

O

P

R

S

T

V

W

Z

We zijn er voor u!

Onze arbeidsrechtadvocaten kunnen u verder adviseren.
Bel 026 – 35 22 888 of stuur een bericht.

Mail

Relevante artikelen

Werkgever mag niet eisen dat thuiswerker hele dag computercamera aan heeft

Een werknemer die thuiswerkt moet van zijn werkgever de computercamera de hele dag aan hebben. Dat doet de werknemer niet, waarna hij op staande voet wordt ontslagen. Kan dat zomaar? Een medewerker van een Amerikaans softwarebedrijf, dat een

Geen recht op bijzondere bijstand bij verhuiskosten

Een inkomen op bijstandsniveau voorziet in alle voorkomende algemeen noodzakelijke bestaanskosten, en alleen in bijzondere omstandigheden is aanvullend bijzondere bijstand nodig. De kosten voor de inrichting van een nieuwe woning vallen hier niet

Bekijk alle artikelen

De specialist(en)

mr. M. (Minouche) Egbers

Advocaat - Senior

mr. L.D. (Lotte) Braakhuis

Advocaat

DELEN

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn