Rechtsgebieden

Arbeidsrecht

In het arbeidsrecht worden de rechten en plichten tussen werkgever en werknemer in een arbeidsverhouding geregeld. Iedereen die een arbeidsovereenkomst sluit, heeft te maken met het arbeidsrecht. Een dynamisch rechtsgebied, waar de financiële en emotionele belangen vaak groot zijn.

Onze cliënten

Wij adviseren en begeleiden ondernemers, directies en afdelingen personeelszaken, en ook werknemers, bij arbeidsrechtelijke kwesties en conflicten op de werkvloer.

Advies en ondersteuning

De Kempenaer adviseert zowel over individuele als collectieve arbeidsovereenkomsten. Wij staan u bij in ontslagprocedures of helpen bij het opstellen van een sociaal plan. Daarnaast kunnen wij u ondersteunen bij vragen over medezeggenschap.

Wet- en regelgeving

Wij plaatsen op onze site updates over nieuwe wet- en regelgeving. Uiteraard kunnen wij u voorzien van een verdere toelichting en met u bezien of u al aan de nieuwe regels voldoet resp. welke actie(s) daarvoor nog nodig is.

Zaken en onderwerpen

A

B

C

D

E

F

G

H

K

L

M

O

P

R

S

T

V

W

Z

We zijn er voor u!

Onze arbeidsrechtadvocaten kunnen u verder adviseren.
Bel 026 – 35 22 888 of stuur een bericht.

Mail

Relevante artikelen

Mag je wettelijk gezien je werknemers controleren?

Lees het volledige artikel Mag je wettelijk gezien je werknemers controleren? door Claudine Hermesdorf voor BG magazine.

De specialist(en)

mr. M. (Minouche) Egbers

Advocaat - Senior

mr. L.D. (Lotte) Braakhuis

Advocaat

DELEN

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn