Desks

Sanctiedesk

Als u of uw onderneming te maken krijgt met een sanctie, kan dat verstrekkende gevolgen hebben. Een bestuursrechtelijke boete of een strafrechtelijk traject kan uw goede naam aantasten en ook civielrechtelijke aansprakelijkheid meebrengen. Een sanctie kan worden opgelegd door de rechter, het Openbaar Ministerie en toezichthoudende bestuursorganen zoals het Autoriteit Consument & Markt (ACM), de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) en de arbeidsinspectie.

Onze cliënten

Wij werken voor particulieren, (semi)overheden en ondernemingen in diverse branches.

Advies en begeleiding

De Sanctiedesk bestaat uit gespecialiseerde advocaten. Zij staan u bij als u al een boetebeschikking of dagvaarding hebt ontvangen, maar begeleiden u ook bij vragen over tewerkstellingsvergunningen, milieuwetgeving en meer.

Zaken en onderwerpen

V

Meer weten?

Bel 026 – 35 22 888 of stuur een bericht.

Mail

Relevante artikelen

Aanprijzen van sigarettenfilters leidt tot bestuurlijke boete

Het filter van een sigaret is weliswaar niet te kwalificeren als een tabaksproduct of aanverwant product, maar zo’n kwalificatie is ook niet noodzakelijk voor het in de Tabaks- en rookwarenwet (Trw) opgenomen reclameverbod. Dat ondervond een

De ambtenaar als getuige. Wat moet je weten?

Er zijn meerdere situaties denkbaar waar een ambtenaar wordt opgeroepen als getuige. Wat moet de ambtenaar weten en kan bijstand van een advocaat helpen?

Bekijk alle artikelen

De specialist(en)

mr. E.L.C. (Evelien) van de Vorle

Advocaat

DELEN

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn