Desks

Sanctiedesk

Als u of uw onderneming te maken krijgt met een sanctie, kan dat verstrekkende gevolgen hebben. Een bestuursrechtelijke boete of een strafrechtelijk traject kan uw goede naam aantasten en ook civielrechtelijke aansprakelijkheid meebrengen. Een sanctie kan worden opgelegd door de rechter, het Openbaar Ministerie en toezichthoudende bestuursorganen zoals het Autoriteit Consument & Markt (ACM), de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) en de arbeidsinspectie.

Onze cliënten

Wij werken voor particulieren, (semi)overheden en ondernemingen in diverse branches.

Advies en begeleiding

De Sanctiedesk bestaat uit gespecialiseerde advocaten. Zij staan u bij als u al een boetebeschikking of dagvaarding hebt ontvangen, maar begeleiden u ook bij vragen over tewerkstellingsvergunningen, milieuwetgeving en meer.

Neem contact op met een van onze specialisten

Meer weten?

Bel 026 – 35 22 888 of stuur een bericht.

Mail

Relevante artikelen

Aanprijzen van sigarettenfilters leidt tot bestuurlijke boete

Het filter van een sigaret is weliswaar niet te kwalificeren als een tabaksproduct of aanverwant product, maar zo’n kwalificatie is ook niet noodzakelijk voor het in de Tabaks- en rookwarenwet (Trw) opgenomen reclameverbod. Dat ondervond een

Verduurzaming • mijn pand moet energiezuiniger: moet ik daarvoor zorgen?

De overheid vraagt veel van u als vastgoedeigenaar als het aankomt op verduurzaming. Dát het energiezuiniger moet is duidelijk, maar wie moet daarvoor zorgen?

Bekijk alle artikelen

DELEN

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn