mr. E.L.C. (Evelien) van de Vorle

Advocaat

Evelien van de Vorle wist op jonge leeftijd al dat ze advocaat wilde worden. Ze werkte veel naast haar studie en houdt van dynamiek. Ze kan dan ook haar energie prima kwijt in het bestuursrecht – dat heel breed is – en het strafrecht – waarbij ze nooit weet niet hoe haar dag eruit gaat zien.

Wil je meer weten over Evelien? Lees dan het hele interview door Berry Kessels

Rechtsgebieden

Nevenfuncties

Contact

Artikelen Nieuws

Serie webinars Omgevingsrecht

Eind februari 2024 start de serie AvdR Omgevingsrecht. In deze serie worden om de twee weken door specialisten de belangrijkste ontwikkelingen en veranderingen besproken. Bestuurs- en omgevingsrecht advocaten Arjan Loo en Evelien van de Vorle nemen de aftrap op 27 februari a.s. van 10.30 – 11.30 uur.

Accountantskantoor mag in bedrijfspand blijven

In de gemeente Oudewater ontstond een geschil over de vraag of een accountantskantoor zich in een nieuwbouwpand mag vestigen. Een overbuurman van het pand had daarover geklaagd. Onze advocaat mr. Evelien van de Vorle trad in deze zaak op als gemachtigde van de vergunninghouder.

Strafrecht in de zorg

Bij het werken en ondernemen in de zorg kunt u te maken krijgen met het strafrecht. Onderzoeken van opsporingsinstanties kunnen zich direct of indirect richten op de geleverde zorg. In die onderzoeken worden verdachten en getuigen gehoord, worden documenten opgevraagd en wordt er contact gezocht met de behandelaren of zorgmedewerkers. Wij kunnen u gedurende de gehele procedure begeleiden en adviseren over de daarin te nemen stappen.

DELEN

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn