Rechtsgebieden

Aanbestedingsrecht

Neemt u als instelling of overheid goederen of diensten af van een bedrijf of organisatie? Of levert u als bedrijf goederen of diensten aan een instelling of overheid? Dan kunnen speciale aanbestedingsprocedures gelden . Bij dit soort inkopen kunnen grote belangen gemoeid zijn. Deskundig juridisch advies is dan raadzaam.

Onze cliënten

Overheid en het bedrijfsleven ervaren het aanbestedingsrecht als complex. Het is een relatief jong en specialistisch rechtsgebied dat continu in beweging is. Onze gespecialiseerde advocaten begeleiden zowel aanbestedende diensten als inschrijvers.

Advies en ondersteuning

Wij adviseren over de aanbestedingsdocumenten van de aanbestedende dienst, stellen selectie- en/of aanbestedingsstukken op, en adviseren u bij het doen van een inschrijving, een mogelijke uitsluiting of afwijzing.

Neem contact op met een van onze specialisten

mr. B.H.H.M. (Björn) Ramakers

Advocaat - Partner

mr. L. (Lotte) Lemmers

Advocaat

mr. N.H.M.M. (Nick) Janssen

Advocaat

Meer weten?

Bel 026 – 35 22 888 of stuur een bericht.

Mail

Relevante artikelen

Geen overeenkomst tot stand gekomen na gunning in aanbestedingsprocedure

Na de definitieve gunning van een opdracht in een aanbestedingsprocedure verschillen een gemeente en een vastgoedontwikkelaar van mening over de vraag of er een overeenkomst tot stand is gekomen.

Aanbestedingen in de zorg

Tegenwoordig zijn aanbestedingen binnen de zorgsector aan de orde van de dag. Bij het inkopen van zorg door gemeenten spelen verschillende onderwerpen een rol. Als zorgverlener/zorginstelling kunt u bijvoorbeeld te maken krijgen met de volgende vragen: Wij staan graag voor u klaar bij vraagstukken op het gebied aanbestedingsrecht in de zorg. Geen aanbestedingsplicht voor zorginstellingen,...

Bekijk alle artikelen

DELEN

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn