Rechtsgebieden

Aanbestedingsrecht

Neemt u als instelling of overheid goederen of diensten af van een bedrijf of organisatie? Of levert u als bedrijf goederen of diensten aan een instelling of overheid? Dan kunnen speciale aanbestedingsprocedures gelden . Bij dit soort inkopen kunnen grote belangen gemoeid zijn. Deskundig juridisch advies is dan raadzaam.

Onze cliënten

Overheid en het bedrijfsleven ervaren het aanbestedingsrecht als complex. Het is een relatief jong en specialistisch rechtsgebied dat continu in beweging is. Onze gespecialiseerde advocaten begeleiden zowel aanbestedende diensten als inschrijvers.

Advies en ondersteuning

Wij adviseren over de aanbestedingsdocumenten van de aanbestedende dienst, stellen selectie- en/of aanbestedingsstukken op, en adviseren u bij het doen van een inschrijving, een mogelijke uitsluiting of afwijzing.

Meer weten?

Bel 026 – 35 22 888 of stuur een bericht.

Mail

Relevante artikelen

Corona en lopende aanbestedingen

Het expertisecentrum aanbesteden Pianoo adviseert aanbestedende diensten om na te gaan of de coronacrisis invloed heeft op lopende aanbestedingstrajecten.

Update Woningcorporaties en aanbestedingsplicht

Woningcorporaties worden in de Nederlandse wetgeving niet als aanbestedende dienst aangemerkt. De Europese Commissie denk daar anders over. Nederland heeft nu twee maanden de tijd om te reageren op de argumenten van de Commissie.

Bekijk alle artikelen

De specialist(en)

mr. B.H.H.M. (Björn) Ramakers

Advocaat - Partner

mr. L. (Lotte) Lemmers

Advocaat

mr. N.H.M.M. (Nick) Janssen

Advocaat

DELEN

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn