Rechtsgebieden

Bestuursrecht

Het bestuursrecht regelt de verhouding tussen de burgers en de overheid. Onze bestuursrechtadvocaten hebben ervaring met ruimtelijk bestuursrecht, milieurecht, sociaal zekerheidsrecht, onteigeningsrecht, omgevingsrecht en overheidsprivaatrecht waaronder ook overheidsaansprakelijkheid.

Onze cliënten

Wij werken voor overheden, projectontwikkelaars, ondernemers, instellingen en particulieren. Samen met hen zoeken wij naar oplossingen waarbij we een zo groot mogelijk draagvlak creëren bij alle betrokkenen.

Advies en ondersteuning

Overheidsbesluiten betreffen uiteenlopende zaken. Denk aan uitkeringen, subsidies, vergunningen, bestemmingsplannen, terugvorderingen etc. Onze advocaten geven advies over de gevolgen van dergelijke besluiten en ondersteunen u bij bezwaar- of beroepsprocedures.

Zaken en onderwerpen

H

M

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Stuur ons een mail om op de hoogte blijven van juridische ontwikkelingen.

Mail

Relevante artikelen

Uitstel – geen afstel – inwerkingtreding Omgevingswet

De verlegging van de bestuurlijke aandacht naar de corona maatregelen maken dat de datum van inwerkingtreding van de Omgevingswet moet worden opgeschoven.

Mag ik een afhaalservice starten in mijn restaurant?

Nu gewone exploitatie tijdelijk verboden is i.v.m. het coronavirus, kiezen veel exploitanten van restaurants en andere eetgelegenheden ervoor om maaltijden te gaan bezorgen. Check de mogelijkheden en maak goede afspraken.

Bekijk alle artikelen

De specialist(en)

mr. E.L.C. (Evelien) van de Vorle

Advocaat

mr. J.N. (Korian) Gerritsen

Advocaat

Vacature Bestuursrecht | Omgevingsrecht

advocaat medewerker
  • +31 (0)26 3522 824

DELEN

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn