mr. A. P. (Arjan) Loo

Advocaat - Senior

Arjan Loo werkt al jaren in de vastgoedbranche. Een gedreven advocaat bestuursrecht met een rustige aanpak, die partijen bij elkaar brengt en zoekt naar mogelijkheden. Hard werken combineert hij met zorg voor zijn dochters.

Wil je meer weten over Arjan? Lees dan het hele interview van Berry Kessels.

Rechtsgebieden

Specialistenverenigingen

  • Vereniging voor Milieurecht VMR
  • Vereniging van Vastgoed Juristen VVJ
  • Vereniging voor Bouwrecht-Advocaten VBR-A
  • Vereniging voor Bestuursrecht VAR
  • Nederlandse Juristen Vereniging NJV

Contact

Artikelen Nieuws

Serie webinars Omgevingsrecht

Eind februari 2024 start de serie AvdR Omgevingsrecht. In deze serie worden om de twee weken door specialisten de belangrijkste ontwikkelingen en veranderingen besproken. Bestuurs- en omgevingsrecht advocaten Arjan Loo en Evelien van de Vorle nemen de aftrap op 27 februari a.s. van 10.30 – 11.30 uur.

Raad van State vindt supermarkt niet aanvaardbaar, maar hij komt er toch!

Alleen procederen tegen een bestemmingsplan is namelijk niet voldoende. Let altijd op als er een omgevingsvergunning in het spel is.

'Recalcitrante puber' is nu puike advocaat • Arjan Loo

Arjan Loo werkt al jaren in de vastgoedbranche. Een gedreven advocaat bestuursrecht met een rustige aanpak, die partijen bij elkaar brengt en zoekt naar mogelijkheden. Hard werken combineert hij met zorg voor zijn dochters. Interview door Berry Kessels Terugkijkend noemt hij zichzelf een recalcitrante puber. Moest per se een scooter, tegen de zin van zijn...

DELEN

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn