DISCLAIMER

Please be aware that this is a machine translation to provide a basic understanding of our web content. It is a literal translation and certain words may not translate accurately. De Kempenaer Advocaten N.V. is not responsible for the accuracy of any translation using this service.

Cliënten

De Kempenaer bouwt graag aan langdurige relaties met zakelijke en particuliere cliënten, die wij op uiteenlopende rechtsgebieden adviseren en ondersteunen.

Van oudsher zijn wij betrokken bij sectoren Zorg & Welzijn, Wonen & Bouw, Retail, Internationale handel, en Kunst & Cultuur. Maar ook in elk denkbaar ander marktgebied staan we u graag bij.

Onze advocaten werken samen in teams, secties en multidisciplinaire praktijken. Op die manier blijft de kennis van ieder rechtsgebied zich ontwikkelen en kunnen we u fullservice en allround dienstverlening bieden met up-to-date vakkennis van uw zaken.

Zorg & Welzijn

Werken en ondernemen in de zorg- en welzijnssector is geen dag hetzelfde. Nieuwe ontwikkelingen op het gebied van wetgeving, samenwerkingsvormen, huisvesting, arbeidsverhoudingen en de invloed van zorgverzekeraars vragen vaak om gedegen juridisch advies dat verder gaat dan gezondheidsrecht alleen.

Het multidisciplinaire Kempenaer-team van de sector Zorg & Welzijn helpt. Bijvoorbeeld bij vraagstukken die betrekking hebben op ondernemingsrecht, arbeidsrecht en aansprakelijkheidsrecht. Maar ook als het gaat om tuchtrecht, huurrecht, bouwrecht, bestuursrecht en meer. Wij volgen de branche op de voet en adviseren u graag.

Wonen & Bouw

Wonen, werken en leven… de advocaten van team Wonen & Bouw kennen alle ins en outs. Ze adviseren en ondersteunen woningcorporaties, ontwikkelaars en bouwers op uiteenlopende rechtsgebieden en beschikken over specifieke deskundigheid bij projectontwikkeling, onderhoudswerken, wegenaanleg en bouwmanagement.

Het team behandelt civielrechtelijke bouwzaken en ondersteunt bij planontwikkeling, planschade, bouw- en milieuvergunningen, bodemverontreiniging, geschillen bij de oplevering, koop/verkoopcontracten, huur/verhuurcontracten en ontruimingen. Daarnaast ondersteunen we corporaties op het gebied van verhuur, nieuwbouw, renovatie, schade en personeel & organisatie.

Wij zijn hoofdsponsor van Centrum voor Architectuur en Stedenbouw Arnhem CASA en lid van Bouwsociëteit Arnhem.

Evenementen

Evenementen worden steeds groter, complexer en gevarieerder. Ga er maar aan staan als organisator. Want u wilt niet alleen de maatschappelijke en commerciële kansen volop benutten, u wilt ook risico’s beheersen. Een kleine tegenslag kan immers grote gevolgen hebben. 

De Kempenaer staat u bij op elk denkbaar gebied. Of het nu een advieskwestie of bijstand in een procedure betreft, onze advocaten zijn thuis in de evenementenbranche en zorgen ervoor dat uw evenement een succesvolle en onvergetelijke belevenis wordt.

 

Kunst & Cultuur

Arnhem is rijk aan musea, festivals, evenementen en culturele instellingen. Door onze nauwe betrokkenheid in besturen en/of raden van toezicht van veel initiatieven op het gebied van mode, design, theater, film en muziek, kennen we de sector, het politieke speelveld en de belangen zeer goed. En kunnen we gericht adviseren op tal van rechtsgebieden.

Ons team Kunst & Cultuur adviseert uitlopende instellingen en creatieve ondernemers en ondersteunt onder meer op het gebied van huisvesting (huur, verbouwing, nieuwbouw), organisatievorm (begeleiding naar verzelfstandigen, wijzigen organisatiestructuur, statuten en bestuursvormen), personeel & organisatie en vergunningen.

Kijk op onze pagina Maatschappelijk/Kunst en Cultuur welke projecten en organisatie wij van harte ondersteunen.

Wij volgen brancheontwikkelingen op de voet.

Het multidisciplinaire Kempenaer-team van de sectoren adviseert u graag.

DELEN

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn