Inhoudsopgave

Pedro Heinen neemt afscheid van zijn advocatenpraktijk

Afgelopen week nam Pedro Heinen afscheid van bekenden, relaties en (ex-)collega’s in de prachtige omgeving van Velp waar hij al jaren woont. Na 37 jaar heeft hij wegens gezondheidsredenen zijn advocatenpraktijk definitief moeten neerleggen.

Pedro werkt al sinds 1987 als advocaat bestuursrecht. In 1994 trad hij toe tot de maatschap van De Kempenaer Advocaten. Voor o.a. De Gemeentestem schreef hij vele publicaties en annotaties. Hij was een bevlogen advocaat die zeer betrokken was bij zijn cliënten.

Vanwege zijn verslechterde gezondheid heeft hij de afgelopen paar jaar zijn rechtspraktijk en cliënten overgedragen aan zijn collega’s. Zaken op het gebied van bestuurs- en omgevingsrecht zijn in goede handen bij Arjan Loo, Evelien van de Vorle, Zulaiga Piroe en Sahba Taqawi.

Wij kijken met veel waardering terug op Pedro’s belangrijke bijdrage aan ons kantoor, met name aan de vastgoedpraktijk. Hoewel hij zijn actieve rol als advocaat heeft neergelegd, blijft Pedro als adviseur en vraagbaken verbonden aan De Kempenaer Advocaten op het gebied van het omgevingsrecht.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Mail

DELEN

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn