mr. L.D. (Lotte) Braakhuis

Advocaat

Lotte Braakhuis is als Nederlandse opgegroeid in Duitsland. Lotte wist al op jonge leeftijd dat zij rechten wilde studeren en deed dat in Nederland én in Duitsland. Ze is leergierig en ambitieus. Ze heeft helder voor ogen wat ze wil en hoe ze dat kan bereiken. Naast werk vindt zij tijd voor volleybal op hoog niveau, reizen, vrienden en familie.

Wil je meer weten over Lotte? Lees dan het hele interview van Berry Kessels.

 

Rechtsgebieden

Specialistenverenigingen

Contact

Artikelen Nieuws

Verantwoordelijkheidsverdeling tussen zorgverleners – De rol van de regiebehandelaar

Sinds de uitspraken van het Centraal Tuchtcollege in 2021 over de rol van de regiebehandelaar is voor zorgverleners niet altijd even duidelijk hoe hun verantwoordelijkheidsverdeling eruitziet. Recent is er door de FMS een factsheet gepubliceerd over samenwerking in de zorg en in het bijzonder de rol van de regiebehandelaar.

Overeenkomsten in de zorg

Overeenkomsten worden aan de lopende band gesloten. Ook binnen de zorg. De wet stelt bijzondere eisen aan bepaalde zorgovereenkomsten, zoals de geneeskundige behandelingsovereenkomst. Het is essentieel om te weten of de zorgovereenkomst voldoet aan deze eisen. De Kempenaer Advocaten helpt bij vragen over overeenkomsten binnen de zorg.

Privacy en gegevensbescherming in de zorg

Privacy en gegevensbescherming spelen een cruciale rol in de zorgsector. Zorgverleners zijn verplicht om gezondheidsinformatie van patiënten te beschermen en de vertrouwelijkheid van patiëntgegevens te waarborgen.

DELEN

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn