Inhoudsopgave

Moet ik de huurder opnieuw informeren over het aflopen van de huur?

Als de tijdelijke huurovereenkomst op basis van de Tijdelijke wet verlenging tijdelijke huurovereenkomsten verlengd is, gaat u er misschien van uit dat de huurder wel op de hoogte is van de einddatum van de huurovereenkomst. Het voelt misschien tegenstrijdig om de huurder dan opnieuw te berichten dat de huurovereenkomst eindigt op de verlengde einddatum. Moet dat toch?

Het antwoord is eenvoudig: ja! U moet de huurder opnieuw informeren. Doet u dat niet, dan verandert de huurovereenkomst alsnog in een huurovereenkomst voor onbepaalde tijd. Let op dat u de huurder tijdig informeert over het einde van de huur, maar ook over de mogelijkheden die de spoedwet biedt als die door de minister verlengd wordt.

Onze sectie Huurrecht ondersteunt u graag bij het bewaken van de strenge termijnen die gelden voor tijdelijke huurovereenkomsten. Wij ontwikkelden daarvoor het Spoedwet-spoedpakket: voor een vaste prijs nemen wij uw zorgen zoveel mogelijk uit handen. Meer weten over ons Spoedwet-spoedpakket of vrijblijvend van gedachten wisselen over uw situatie? Bel gerust met een van onze advocaten op de sectie Huurrecht: 026–352 28 24 of mail: huurrecht@dekempenaer.nl

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on print
Print

Aanmelden voor nieuws

Stuur ons een mail om op de hoogte blijven van juridische ontwikkelingen.

Mail
De specialist(en):

DELEN

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn