Inhoudsopgave

Seminar Bestuurders en Aansprakelijkheid | 14 maart 2018

Als uitgangspunt geldt dat een schuldeiser alleen zijn geld kan claimen bij het bedrijf zelf. In bepaalde gevallen kan een schuldeiser (waaronder een curator) ook de bestuurders in privé aanspreken. Hoe het precies zit met de aansprakelijkheid van bestuurders, daarover gaat het seminar. De sprekers René Borghans, Jan de Wrede, Erik Duinkerke en Guido Roest nemen u in twee uur mee in de praktijk van bestuurdersaansprakelijkheid en daaraan gelieerde onderwerpen. Er wordt aandacht besteed aan welke verplichtingen bestuurders hebben, welke risico’s ze lopen, hoe in de recente praktijk wordt omgegaan met de aansprakelijkheid van bestuurders en hoe bestuurders een claim kunnen afwenden.

Voor wie?

Het seminar is voor partijen die met bestuurdersaansprakelijkheid te maken kunnen krijgen, van bestuurders tot adviseurs.

Aan de hand van praktijkvoorbeelden nemen wij u mee in de materie en belooft het een nuttige en informatieve middag te worden die zal worden afgesloten met een borrel. Deelname aan het seminar is kosteloos.

Programma 14 maart 2018

15:45 uur: ontvangst

16:00 uur: start eerste blok

16:45 uur: pauze

16:55 uur: start tweede blok

17:35 uur: vragen en discussie

17:45 uur: afsluiting met borrel

Aanmelden

Aanmelden kan door onderstaand inschrijfformulier in te vullen.  Na ontvangst van uw aanmelding ontvangt u een bevestiging van uw deelname met praktische informatie over de route en parkeren.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Print

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Mail

DELEN

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn