DISCLAIMER

Please be aware that this is a machine translation to provide a basic understanding of our web content. It is a literal translation and certain words may not translate accurately. De Kempenaer Advocaten N.V. is not responsible for the accuracy of any translation using this service.

Over ons

De Kempenaer has been involved since 1816. We are rooted in Arnhem and work regionally, nationally and internationally for clients in a wide range of sectors. Our lawyers seek to connect and translate legal issues into clear advice and concrete solutions. Involved in business, but always personal and informal; this is what De Kempenaer Advocaten has been for more than 200 years.

Betrokken sinds 1816

Jacob Mattheus de Kempenaer (1793-1870) stond in 1816 aan het begin van zes generaties De Kempenaer, die allen als advocaat in Arnhem actief zijn geweest. Maar Jacob Mattheus de Kempenaer was niet alleen advocaat. Hij liet ook sporen na in de gemeenteraad van Arnhem en in de Provinciale Staten van Gelderland. In 1844 kwam hij in de Tweede Kamer. Hij nam er – als een van de “negenmannen” – het initiatief voor de grondwet van 1848. Deze grondwet vormt nu nog steeds de basis van ons rechtsstelsel. Tot 1999 was de zesde generatie verbonden aan DKA dat inmiddels is uitgegroeid tot een middelgroot kantoor van ruim 20 advocaten. Meer lezen over zes generaties De Kempenaer? Bestel dan het boek ‘200 jaar De Kempenaer Advocaten in Arnhem’

200 years Masterpiece

Jacob Mattheus de Kempenaer vestigde zich als advocaat in de Zwanenstraat. Het begin van een meesterlijke carrière. Met recht betrokken; zo manifesteerde Jacob de Kempenaer zich. Altijd dichtbij, aanspreekbaar en op zoek naar de verbinding. Wat dat betreft is er in 200 jaar weinig veranderd bij De Kempenaer. Ook nu nog ondersteunen we tal van maatschappelijke en culturele initiatieven die kleur geven aan Arnhem. Met een voorliefde voor kunst, cultuur, mode en design. Het 200-jarig bestaan in 2016 werd gevierd met kleine en grote meesterwerken. Omdat wij vinden dat meesterwerk verder gaat dan ons vakmanschap alleen.

SHARE

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn