Inhoudsopgave

Nederlands Openluchtmuseum onthult trambord met jubileumlogo van De Kempenaer Advocaten

Feestelijke onthulling onderstreept prettige samenwerking

In 2016 vieren we het 200-jarig bestaan van De Kempenaer Advocaten met kleine en grote meesterwerken in de stad. En ook onze klanten doen dit jaar graag iets bijzonders. Zoals het Nederlands Openluchtmuseum, dat donderdag 16 juni jl. een trambord onthulde met daarop ons jubileumlogo.

De feestelijke onthulling onderstreept de jarenlange prettige samenwerking tussen De Kempenaer en het Nederlands Openluchtmuseum. We ondersteunen het museum al sinds 2011 op juridisch gebied, maar dragen ook maatschappelijk bij als sponsor.
Op dit moment begeleiden we samen met Schellekens Projectmanagement en Sweco, het grootste architecten- en ingenieursadviesbureau in Europa, de aanbesteding van de ‘Canon van Nederland‘. Een tentoonstelling die in 2017 te zien zal zijn in het museum.

Voorafgaand aan de onthulling van het trambord gaven Willem Bijleveld, directeur van het museum, adviseur Joep Schellekens en Martijn Cosijn van Sweco een kijkje in de keuken van de Canon, waarna in de tramremise een toost werd uitgebracht op de samenwerking. De ‘De Kempenaer’ tram nam de 50 gasten vervolgens mee naar plekken in het museum die je als bezoeker normaal gesproken niet te zien krijgt. De afsluitende borrel en ambachtelijke catering, georganiseerd door het Openlucht Museum, maakten de dag compleet.

Het trambord is een van de projecten in het kader van de meesterwerken waarmee De Kempenaer Advocaten dit jaar extra kleur geeft aan Arnhem.
Komende week, op dinsdag 28 juni, onthult oud-minister Winnie Sorgdrager een kantstrook in de Zwanenstraat. Op de plek waar onze grondlegger J.M. De Kempenaer precies 200 jaar geleden zijn advocatenpraktijk in Arnhem startte. Andere meesterwerken zijn het Tableau Gigant dat de gevel van ons pand siert en de voorstelling HumanActs in november; het slotakkoord van een meesterlijk jubileumjaar.

onthulling trambord_1

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Mail

DELEN

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn