HAFTUNGSAUSSCHLUSS

Bitte beachten Sie, dass es sich hierbei um eine maschinelle Übersetzung handelt, die ein grundlegendes Verständnis unserer Webinhalte vermittelt. Es handelt sich um eine wörtliche Übersetzung, und bestimmte Wörter werden möglicherweise nicht genau übersetzt. De Kempenaer Advocaten N.V. haftet nicht für die Richtigkeit der Übersetzungen, die mit diesem Dienst erstellt wurden.

Over ons

De Kempenaer ist seit 1816 dabei. Wir sind in Arnheim verwurzelt und arbeiten regional, national und international für Kunden aus einer Vielzahl von Branchen. Unsere Anwälte sind bestrebt, Rechtsfragen zu verknüpfen und in klare Ratschläge und konkrete Lösungen umzusetzen. Geschäftlich engagiert, aber immer persönlich und familiär - das ist es, was De Kempenaer Advocaten seit mehr als 200 Jahren ausmacht.

Betrokken sinds 1816

Jacob Mattheus de Kempenaer (1793-1870) stond in 1816 aan het begin van zes generaties De Kempenaer, die allen als advocaat in Arnhem actief zijn geweest. Maar Jacob Mattheus de Kempenaer was niet alleen advocaat. Hij liet ook sporen na in de gemeenteraad van Arnhem en in de Provinciale Staten van Gelderland. In 1844 kwam hij in de Tweede Kamer. Hij nam er – als een van de “negenmannen” – het initiatief voor de grondwet van 1848. Deze grondwet vormt nu nog steeds de basis van ons rechtsstelsel. Tot 1999 was de zesde generatie verbonden aan DKA dat inmiddels is uitgegroeid tot een middelgroot kantoor van ruim 20 advocaten. Meer lezen over zes generaties De Kempenaer? Bestel dan het boek ‘200 jaar De Kempenaer Advocaten in Arnhem’

200 jaar Meesterwerk

Jacob Mattheus de Kempenaer vestigde zich als advocaat in de Zwanenstraat. Het begin van een meesterlijke carrière. Met recht betrokken; zo manifesteerde Jacob de Kempenaer zich. Altijd dichtbij, aanspreekbaar en op zoek naar de verbinding. Wat dat betreft is er in 200 jaar weinig veranderd bij De Kempenaer. Ook nu nog ondersteunen we tal van maatschappelijke en culturele initiatieven die kleur geven aan Arnhem. Met een voorliefde voor kunst, cultuur, mode en design. Het 200-jarig bestaan in 2016 werd gevierd met kleine en grote meesterwerken. Omdat wij vinden dat meesterwerk verder gaat dan ons vakmanschap alleen.

AKTIE

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn