Inhoudsopgave

Scheiden in twee dagen

Scheiden is en moeilijk proces en goede begeleiding is belangrijk. U krijgt te maken met heftige emoties en maakt zich zorgen over hoe het verder moet. Ook zullen er praktische zaken geregeld moeten worden, maar u hebt op dit moment misschien nog niet het complete overzicht.

Scheidingsmediation

Een manier om de echtscheiding te regelen is mediation. Bij mediation maakt u samen met uw partner afspraken rondom de echtscheiding met hulp van één van onze mediators.

Als u het nu goed regelt, dan voorkomt u problemen in de toekomst. Dat bespaart niet alleen kosten en energie, maar u kunt ook sneller uw nieuwe leven oppakken.

Dat geldt natuurlijk vooral als er kinderen in het spel zijn. Natuurlijk hebben kinderen last van een scheiding, maar als u in staat bent om respectvol met elkaar om te gaan en goede afspraken te maken, dan zullen zij minder schade oplopen van de scheiding.

U kunt uw echtscheiding regelen op een goede en snelle manier onder leiding van één van onze advocaat-mediators. De afspraken worden schriftelijk vastgelegd in een echtscheidingsconvenant.

Het is mogelijk om uw mediation al in twee dagen af te ronden tegen een vast tarief.

Kijk voor meer informatie op Scheidingstweedaagse|weekendscheiding of bel 026 352 2825.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Print

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Mail

DELEN

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn