Inhoudsopgave

Scheiden in twee dagen

Scheiden is en moeilijk proces en goede begeleiding is belangrijk. U krijgt te maken met heftige emoties en maakt zich zorgen over hoe het verder moet. Ook zullen er praktische zaken geregeld moeten worden, maar u hebt op dit moment misschien nog niet het complete overzicht.

Scheidingsmediation

Een manier om de echtscheiding te regelen is mediation. Bij mediation maakt u samen met uw partner afspraken rondom de echtscheiding met hulp van één van onze mediators.

Als u het nu goed regelt, dan voorkomt u problemen in de toekomst. Dat bespaart niet alleen kosten en energie, maar u kunt ook sneller uw nieuwe leven oppakken.

Dat geldt natuurlijk vooral als er kinderen in het spel zijn. Natuurlijk hebben kinderen last van een scheiding, maar als u in staat bent om respectvol met elkaar om te gaan en goede afspraken te maken, dan zullen zij minder schade oplopen van de scheiding.

U kunt uw echtscheiding regelen op een goede en snelle manier onder leiding van één van onze advocaat-mediators. De afspraken worden schriftelijk vastgelegd in een echtscheidingsconvenant.

Het is mogelijk om uw mediation al in twee dagen af te ronden tegen een vast tarief.

Kijk voor meer informatie op Scheidingstweedaagse|weekendscheiding of bel 026 352 2825.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on print
Print

Aanmelden voor nieuws

Stuur ons een mail om op de hoogte blijven van juridische ontwikkelingen.

Mail
De specialist(en):

DELEN

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn