Inhoudsopgave

Einheit in Vielfalt • Eenheid in verscheidenheid

Vrijdag 16 september 2022 stond het herfstseminar van de Deutsch- Niederländische Anwaltsvereinigung ( DNRV) in het teken van eenheid in verscheidenheid. De vereniging bestaat 25 jaar en presenteerde deze middag het jubileumboek Einheit in Vielfalt | Eenheid in verscheidenheid. De diverse inhoudelijke bijdragen in dit boek weerspiegelen de verschillen in het Duitse en Nederlandse recht en de verscheidenheid van de DNRV-leden en hun praktijk.    

Tijdens het seminar namen Sander van Dijk, Martin Lögering, Bert van Mieghem en Rolf Leithaus de toehoorders meer in de verschillen tussen het Duitse en Nederlandse recht en de eenheid van het Europese recht.

Het bestuur bestaande uit Ute Acker,Regine Nuckel,Arjen WesterdijkAlexander Sanio en Anton Bouwmeister, kijkt terug op een zeer geslaagd seminar, bijzonder interessante lezingen door hoogwaardige sprekers, een vriendschappelijk collegiale uitwisseling van kennis en kunde, bovendien in een bijzonder aangename ambiance bij Thijssen Wijnkopers. Zie ook Linkedin.com/company/dnrv-rechtsanwaltsvereinigung.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Aanmelden voor nieuws

Stuur ons een mail om op de hoogte blijven van juridische ontwikkelingen.

Mail

DELEN

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn