German desk

De German Desk adviseert en begeleidt ondernemingen bij grensoverschrijdend zaken doen. Aan de German Desk zijn Nederlandse en Duitse advocaten verbonden, die ook Rechtsanwalt zijn. Door de juridische bevoegdheid in beide landen zijn we bekend met de verschillen in wet- en regelgeving tussen Nederland en Duitsland. Door de dubbele nationaliteit zijn wij bovendien thuis in de taal & cultuur van onze Duitse en Nederlandse cliënten.

Onze cliënten

Wij werken voor Duitse ondernemers die in Nederland zaken doen en Nederlandse ondernemers die in Duitsland actief zijn. Onze cliënten werken in diverse branches.

Advies en begeleiding over de grens

Dankzij een groot netwerk van goede contacten met collega-juristen in Duitsland kunnen we de verbinding leggen tussen het Nederlandse en het Duitse recht. Wij zijn in staat ondernemers -zowel binnen als buiten de grenzen- van een gedegen juridische begeleiding te voorzien. Begeleiding die niet alleen is gericht op het oplossen van geschillen, maar die daarnaast ook anticipeert op eventuele juridische valkuilen.

Meer weten?

Bel 026 – 35 22 825 of mail naar germandesk@dekempenaer.nl

Actueel


Kennis