Inhoudsopgave

Congres door ministerie van VWS ‘Volwaardig Leven 2020’ | 24 en 25 november 2020

Op dinsdag 24 en woensdag 25 november a.s. vindt het Congres “ Volwaardig leven 2020” plaats; dit in het kader van het programma “Volwaardig Leven” van Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Op dinsdagmiddag verzorgt Anton Bouwmeister de lezing Wanneer anderen met jullie methodiek aan de slag gaanDe lezing van Anton Bouwmeister is voor zorgprofessionals, stafmedewerkers en beleidsmakers en gaat over de vraag waar men aan moet denken als men een ontwikkelde methodiek met anderen wil delen. Denk aan de borging van de waarde, samenwerkingsvormen (van contractuele samenwerking tot coöperatie) en eigenaarschap (intellectuele eigendom).

Het tweedaags online congres is voor mensen met een beperking, hun naasten en zorgprofessionals. Met dit programma wil het ministerie de gehandicaptenzorg en complexe zorg meer passend maken en beter voorbereiden op de toekomst. Zodat mensen met een beperking en hun naasten persoonlijke zorg en ondersteuning krijgen van mensen die gemotiveerd en deskundig zijn. Klik hier voor meer informatie en het volledige programma.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Aanmelden voor nieuws

Stuur ons een mail om op de hoogte blijven van juridische ontwikkelingen.

Mail

DELEN

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn