Inhoudsopgave

We zijn verhuisd!

1816 Rijnkade, Arnhem

Tevreden kijkt Jacob de Kempenaer om zich heen. In deze bruisende stad heeft hij net zijn advocatenkantoor geopend. Zijn blik glijdt voorbij de bedrijvigheid op het water naar het zuiden. Naar Meinerswijk, waar eens de Romeinen handel dreven. Van het 16e-eeuws kasteel Malenberg is niets meer te zien. En verder gaat zijn blik over de polder.

2021 Kronenburg, Arnhem

Daar, precies op die plek, staan generaties later de medewerkers van De Kempenaer Advocaten. Vanaf de achtste verdieping van ‘Rijnpoort’ kijken ze uit over Arnhem. De stad bruist nog steeds. De band van De Kempenaer met deze stad en de mensen die er wonen en werken, is sterker dan ooit. Hier liggen onze wortels. Dit is ons thuis.

De Kempenaer is verhuisd

Na meer dan 200 jaar in het centrum van Arnhem hebben we gekozen voor ‘een nieuwe jas’. Aan de andere kant van de Rijn. Om bij de tijd te blijven én in Arnhem te blijven. Sinds 1 februari vindt u ons in Rijnpoort. Hier zijn wij nog beter bereikbaar voor u. En werken wij voor u in een kantoor dat is ingericht naar de nieuwste inzichten en technieken.

Bij deze nieuwe jas horen ook een nieuw logo en een nieuwe website, die binnenkort ‘live’ zal gaan.

Ons nieuwe bezoekadres is:

Groningersingel 1, 6835 EA  ARNHEM