Inhoudsopgave

Tableau Gigant

Een meesterwerk ter ere van De Kempenaer Advocaten 200 jaar

In 2016 bestaan we 200 jaar. En dat vieren we met kleine en grote meesterwerken in de stad. Zoals het enorme Tableau Gigant, dat gedurende de rest van dit jaar de gevel van ons pand aan de Weerdjesstraat siert.

De onthulling van het meesterwerk valt samen met de start van het Fashion + Design Festival Arnhem, waar we ook dit jaar weer sponsor van zijn. Het tableau sluit ook perfect aan bij de Nacht van de mode 2016, waar mode deze keer niet op de catwalk maar in tableaux vivants wordt getoond.

Het Tableau Gigant is het tweede meesterwerk dat Louise te Poele voor ons maakte. Voor dit werk zocht ze de samenwerking met Maison the Faux. Het is een explosie van kleuren, waarin Arnhemse mode en kunst van toen en nu samenkomen. Een toga met een feestkraag, kleding van People of the Labyrinths, Maison the Faux en Sunanda Koning. Modellen met gezichten van Charley Toorop, handgemaakte sjaals en doeken uit het Openluchtmuseum. Een oudhollands stilleven op filmdozen van het Filmhuis, een modische fles bier gebrouwen in Arnhem, het mag gevierd worden… de Kempenaer Advocaten is jarig.

Voor ons is dit geweldige Tableau Gigant een van de hoogtepunten van een gedenkwaardig jubileumjaar, waarin we als vanouds maatschappelijke, kunstzinnige en culturele initiatieven ondersteunen die kleur geven aan Arnhem. Een meesterwerk dat verder gaat dan vakmanschap alleen.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Mail

DELEN

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn