Inhoudsopgave

Masterclass 3 t/m 6 april 2018 | Geef jij kleur aan de advocatuur?

Masterclass voor kleurrijke rechtenstudenten

In april 2018 organiseert De Kempenaer Advocaten een vierdaagse Masterclass voor 3e en 4e jaars WO-rechtenstudenten. Ben jij geen grijze muis, maar initiatiefrijk en enthousiast? En wil jij kleur willen geven aan je studie, je eigen ontwikkeling en het vak? Meld je dan nu aan!

Jouw meesterproef

Tijdens de Masterclass volg je workshops over de diverse facetten van de advocatuur. Daarnaast behandel je in teamverband twee civielrechtelijke casussen van begin tot eind. Aan jou de uitdaging om vanaf de bespreking met de cliënt de juiste procestactiek te bedenken, tijdig een dagvaarding of conclusie van antwoord op te stellen en de zaak ter zitting te verdedigen tegenover een ervaren rechter. Slaag jij voor deze unieke meesterproef?

Meld je snel aan!

De Kempenaer Advocaten geeft al meer dan 200 jaar kleur aan de wereld van de advocatuur. En daar kunnen we jouw talent goed bij gebruiken. Meld je aan vóór 2 maart aanstaande en stuur je motivatie en cv naar masterclass@dekempenaer.nl t.a.v. Artie Kasi of vul onderstaand aanmeldformulier in. Reageer snel want er is slechts plaats voor 8 deelnemers. Deelname is kosteloos en wij zorgen voor een overnachtingsplek.

De Masterclass is vol, aanmelden is niet meer mogelijk!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Print

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Mail

DELEN

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn