Inhoudsopgave

Masterclass 9 – 12 april 2024 • Leer het recht in het echt!

Wil je ervaren hoe een advocaat echt denkt en in het echt te werk gaat? De Kempenaer Advocaten organiseert een vierdaagse Masterclass. Speciaal voor rechtenstudenten die (bijna) in de masterfase zitten. Leer van onze meesters en breng alles wat je in huis hebt in de praktijk. Leer het recht in het echt!

Onvergetelijke ervaring

Je leert in sneltreinvaart alle ins en outs van de advocatenpraktijk. Samen met zeven andere masterstudenten zet jij je tanden in uitdagende juridische vraagstukken. Ervaar het verschil tussen echte en kunstmatige intelligentie. Leer van onze ervaren advocaten en van je medestudenten. Uiteraard is er ruimte voor ontspanning en om elkaar te leren kennen. We beloven je een onvergetelijke ervaring.

Werken én relaxen

Wat mag je precies verwachten? In de Masterclass 2024 volg je workshops over de meest interessante facetten van de advocatuur. Ook behandel je een civielrechtelijke casus, van A tot Z: bespreking met de cliënt, bedenken van de juiste procestactiek, tijdig opstellen van een dagvaarding en de zaak verdedigen tegenover een rechter. Wij zijn heel benieuwd naar jouw visie en aanpak. Bedenk jij de juiste argumenten voor het pleidooi? Weet je samen met je teamgenoten de stelling van de wederpartij te weerleggen? Durf gerust out-of-the-box te denken, en laat zien dat jouw intelligentie AI en ChatGPT verslaat. Hard werken? Absoluut. Maar we nemen ook alle tijd om gezellig met elkaar te eten, drinken en ontspannen in het bruisende stadscentrum van Arnhem. Deze inspirerende Masterclass is geheel verzorgd, inclusief hotelovernachtingen vlakbij Station Arnhem Centraal. Wij betalen álles voor je!

Jouw reactie

Ben jij er klaar voor om  jouw juridische intelligentie naar een hoger platform te tillen? Stuur dan vóór 25 maart 2024 een bericht met je motivatie en met je cv naar masterclass@dekempenaer.nl. Wie weet, zien we jou – in real life – op onze Masterclass 2024. Dus blok alvast in je agenda: 9 t/m 12 april, Masterclass bij De Kempenaer Advocaten in Arnhem.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Print

Aanmelden Masterclass 2024

Stuur een bericht met je motivatie en met je cv.

 

E-mail

DELEN

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn