Inhoudsopgave

Masterclass 19 t/m 22 april 2022 | Meesterlijke Dragons’ Den

De Kempenaer Advocaten organiseert een vierdaagse Masterclass. Speciaal voor derde- en vierdejaars rechtenstudenten. Leer van onze meesters en breng alles wat je in huis hebt in de praktijk. Kom uit je bubbel en stap in de advocatuur!

Onvergetelijke ervaring

Je leert in sneltreinvaart alle ins en outs van de advocatenpraktijk. En geloof ons, bij De Kempenaer is dat behoorlijk enerverend. Samen met zeven andere super enthousiaste studenten zet jij je tanden in uitdagende juridische vraagstukken. Leer van onze ervaren advocaten, leer van je medestudenten. En vooral: have fun! We beloven je een onvergetelijke ervaring, zowel persoonlijk als professioneel.

Werken én relaxen

Wat mag je precies verwachten? In de Masterclass 2022 volg je workshops over de meest interessante facetten van de advocatuur. Ook behandel je twee civielrechtelijke casussen, van A tot Z: bespreking met de cliënt, bedenken van de juiste procestactiek, tijdig opstellen van een dagvaarding en de zaak verdedigen tegenover een rechter. Wij zijn heel benieuwd naar jouw visie en aanpak. Blaas jij met de juiste argumenten de rechter tijdens het pleidooi omver? Weet je samen met je teamgenoten door de stelling van de wederpartij heen te prikken? Durf gerust out-of-the-box te denken. Hard werken? Absoluut. Maar we nemen ook alle tijd om gezellig met elkaar te eten, drinken en ontspannen in het bruisende stadscentrum van Arnhem. Deze inspirerende Masterclass is all-inclusive: dus met overnachtingen vlakbij Station Arnhem Centraal. Wij betalen álles voor je! Hoe tof is dat!

Jouw reactie

Ben jij er klaar voor om  jouw juridische kennis naar een hoger niveau te tillen? Stuur dan een bericht met je motivatie en met je cv naar masterclass@dekempenaer.nl. Wie weet, zien we jou op onze Masterclass 2022. Dus blok alvast in je agenda: 19 t/m 22 april, Masterclass bij De Kempenaer Advocaten in Arnhem.

Video

Evenement Masterclass 2022

Facebook
Twitter
LinkedIn
Print

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Mail

DELEN

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn