Inhoudsopgave

Masterclass 14 t/m 17 april 2020 | Een buitenkans voor rechtenstudenten die klaar zijn voor de start!

De Kempenaer Advocaten organiseert een vierdaagse Masterclass. Speciaal voor derde en vierde jaars rechtenstudenten. Een buitenkans voor maximaal acht jonge talenten die buiten de gebaande paden durven treden. En het lef hebben hun eigen weg te kiezen.

Onvergetelijke ervaring

Je leert in sneltreinvaart alle ins en outs van de advocatenpraktijk. En geloof ons, bij De Kempenaer is dat behoorlijk enerverend. Samen met zeven andere superenthousiaste studenten zet jij je tanden in uitdagende juridische vraagstukken. Leer van onze ervaren advocaten, leer van je medestudenten. En vooral: have fun! We beloven je een onvergetelijke ervaring, zowel persoonlijk als professioneel. 

Werken én relaxen

Wat mag je precies verwachten? In de Masterclass 2020 volg je workshops over de meest interessante facetten van de advocatuur. Ook behandel je twee civielrechtelijke casussen, van A tot Z: bespreking met de cliënt, bedenken van de juiste procestactiek, tijdig opstellen van een dagvaarding en verdedigen tegenover een rechter. Wij zijn heel benieuwd naar jouw visie en aanpak. En: durf gerust out-of-the-box te denken. Hard werken? Absoluut. Maar we nemen ook alle tijd om gezellig met elkaar te eten, drinken en ontspannen. Deze inspirerende Masterclass is all-inclusive: dus met overnachtingen in een bijzondere B&B aan de Rijn. Wij betalen álles voor je! Hoe tof is dat!

Jouw reactie

Ben jij er klaar voor om  jouw juridische kennis naar een hoger niveau te tillen? Stuur dan een bericht met je motivatie en met je cv naar masterclass@dekempenaer.nl. Wie weet, zien we jou op onze Masterclass 2020. Dus blok alvast in je agenda: 14 t/m 17 april, Masterclass bij De Kempenaer Advocaten in Arnhem.

Masterclass 2020

Facebook
Twitter
LinkedIn
Print

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Mail

DELEN

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn