Inhoudsopgave

Masterclass 12 t/m 15 maart 2019 | Gratis kamers voor rechtenstudenten die heel wat in huis hebben

Voor de zesde keer organiseert De Kempenaer Advocaten in 2019 een vierdaagse Masterclass voor 3e en 4e jaars WO-rechtenstudenten. Een buitenkans voor maximaal 8  studenten die heel wat in huis hebben en willen laten zien dat ze klaar zijn voor het echte werk.

In ruil voor jouw eigenzinnige kijk op de advocatuur krijg je van ons vier dagen gratis kost en inwoning op een bijzondere plek in het centrum van Arnhem, een eigen kamer waar je in de boeken kunt duiken en… een uitdaging waar je in teamverband je tanden in gaat zetten.

Het echte werk

Tijdens de Masterclass 2019 volg je workshops over de diverse facetten van de advocatuur. Daarnaast behandel je twee civielrechtelijke casussen van begin tot eind. Vanaf de bespreking met de cliënt, het bedenken van de juiste procestactiek, het tijdig opstellen van een dagvaarding of conclusie tot en met het ter zitting verdedigen van je zaak tegenover een ervaren rechter. En natuurlijk relaxen, eten en borrelen we graag met elkaar.

Hospiteren?

Wil je laten zien wat jij in huis hebt? Stuur dan vóór 26 januari 2019 een berichtje met foto en cv naar masterclass@dekempenaer.nl t.a.v. Artie Kasi en vertel wat over jezelf en waarom jij vier dagen lang onze huisgenoot wilt zijn. Wie weet nodigen we je dan uit voor de Masterclass van 12 tot en met 15 maart.

Kijk ook op onze Facebookpagina!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Print

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Mail

DELEN

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn