Inhoudsopgave

Jubileumboek 200 Jaar De Kempenaer Advocaten feestelijk uitgereikt

Jubileumboek 200 Jaar de Kempenaer Advocaten

Op 11 november jl. reikte Meet Becker, voorzitter van het Arnhems Historisch Genootschap Prodesse Conamur het eerste exemplaar uit van ‘200 Jaar De Kempenaer, advocaten in Arnhem’ aan mr. drs. F.N. van Waterschoot, deken van de Orde van Advocaten van het arrondissement Gelderland. Het boek is een van de meesterwerken van De Kempenaer Advocaten, dat in 2016 exact 200 jaar bestaat.

Zes generaties De Kempenaer

200 Jaar De Kempenaer is het tweede boek in de serie Arnhemse Geschiedenissen, een initiatief van Prodesse. Het boek beschrijft zes generaties De Kempenaer die allen praktijk voerden in Arnhem. Hun bewogen en bevlogen carrières komen aan bod, net als de nauwe verbondenheid met de stad, die al sinds 1816 in het DNA van ons kantoor zit.

Gelimiteerde oplage

Ter ere van ons 200-jarig jubileum geven we een extra gelimiteerde oplage van het boek uit met een eigen omslag. De buitenzijde van het omslag toont één van de meesterwerken die we in het jubileumjaar lieten maken. De binnenzijde vertelt in het kort over De Kempenaer Advocaten in de 21e eeuw en de meesterwerken die tijdens het jubileumjaar kleur gaven aan de stad waar we al 200 jaar nauw mee verbonden zijn.

HumanActs in Stadstheater

Het boek 200 Jaar De Kempenaer, advocaten in Arnhem, is te bestellen bij Uitgeverij Verloren, www.verloren.nl. Relaties ontvangen een exemplaar uit de gelimiteerde oplage tijdens de speciale jubileumvoorstelling HumanActs op 18 en 19 november aanstaande in de Stadstheater Arnhem.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Mail

DELEN

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn