DISCLAIMER

Please be aware that this is a machine translation to provide a basic understanding of our web content. It is a literal translation and certain words may not translate accurately. De Kempenaer Advocaten N.V. is not responsible for the accuracy of any translation using this service.

Desks

Corona desk

Het coronavirus raakt ons allemaal en samen staan we voor een grote uitdaging. De regering heeft verregaande maatregelen getroffen om het coronavirus te kunnen beheersen. Via (social) media wordt veel geschreven over de gevolgen en geven deskundigen en dienstverleners adviezen.

Op deze pagina houden onze advocaten u op de hoogte van (juridische) ontwikkelingen en voorzien wij u waar mogelijk van advies op het rechtsgebied waar u als cliënt mee te maken heeft.

Artikelen

Op deze pagina treft u per een overzicht van artikelen die wij hebben geschreven naar aanleiding van het coronavirus. Kijk ook op onze LinkedIn pagina voor actuele informatie e.d. Wij informeren onze relaties rechtstreeks per mail. Indien u (nog) geen cliënt bent kunt u zich inschrijven voor onze corona nieuwsbrief door een mail te sturen naar mail@dekempenaer.nl .

 Arbeidsrecht en privacy

Evenementen

Faillissementsrecht

Familierecht

German Desk

Ondernemingsrecht

Strafrecht

Vastgoed

Zaken en onderwerpen

H

Meer weten?

Wij informeren onze relaties per mail. Indien u (nog) geen cliënt bent kunt u zich inschrijven voor onze corona nieuwsbrief door een mail te sturen.

Mail

Relevante artikelen

Mondkapjes,- coronatest- en vaccinatieverplichting in de zorg

Welke mogelijkheden heeft de werkgever om het dragen van een mondkapje, een coronatest of een vaccinatie te verplichten en wat zijn de mogelijke sancties bij een weigering door de werknemer?

We mogen weer op vakantie! Wat moet je als gescheiden ouder allemaal regelen?

Als je gescheiden bent en met je kinderen op vakantie wil, vergt dat een goede voorbereiding. Regel onderstaande vier dingen op tijd!

Bekijk alle artikelen

De specialist(en)

DELEN

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn