HAFTUNGSAUSSCHLUSS

Bitte beachten Sie, dass es sich hierbei um eine maschinelle Übersetzung handelt, die ein grundlegendes Verständnis unserer Webinhalte vermittelt. Es handelt sich um eine wörtliche Übersetzung, und bestimmte Wörter werden möglicherweise nicht genau übersetzt. De Kempenaer Advocaten N.V. haftet nicht für die Richtigkeit der Übersetzungen, die mit diesem Dienst erstellt wurden.

Inhaltsübersicht

2017 | In De Stijl van De Kempenaer

In 2016 vierden we het 200-jarig bestaan van De Kempenaer Advocaten met kleine en grote meesterwerken in de stad. In 2017 gaan we daarmee door en haken we aan bij de viering van 100 jaar De Stijl.

Aan de voorzijde van ons kantoorpand siert een gigantisch doek onze gevel, geïnspireerd op een Mondriaan. Details uit het doek, fraaie stillevens van Louise te Poele en Maison the Faux, sieren ramen aan de voor- en achterzijde. Voor ons zijn deze meesterwerken, verenigd tot één beeld, een ode aan wereldberoemde kunststroming De Stijl en Arnhems Design. En daarmee ondersteunen we in de stijl van De Kempenaer maatschappelijke, kunstzinnige en culturele initiatieven die kleur geven aan Arnhem.

Gevel aankleding Mondriaan met logo

Facebook
Twitter
LinkedIn

Möchten Sie mehr erfahren?

Neem contact met ons op!

E-Mail

AKTIE

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn