Inhoudsopgave

De Kempenaer Advocaten en Museum Arnhem tijdelijk filmhuis voor Arnhem, de opera

Al twintig jaar is de stad Arnhem de inspiratiebron voor de muziektheatervoorstellingen van De Plaats. Op ontelbare locaties in de stad maakte De Plaats haar voorstellingen. Van achter de ramen van de Brusselse huizen in het Spijkerkwartier tot in de woonboten in Onderlangs. Van de steigers van de Eusebiustoren tot in de huiskamers van de Geitenkamp. Van onder de brug over de Rijn tot op de twaalfde verdieping van een flat in Elderveld. Van de vers gebouwde huizen in Schuytgraaf tot onder de oude gewelven van de Walburgiskerk. Overal en nergens maakte De Plaats van Arnhem theater. En overal en nergens maakte De Plaats van Arnhem mét Arnhemmers theater. Tijd voor een ode aan Arnhem en haar Arnhemmers: Arnhem, de opera.

Proloog
In 50 tijdelijke filmhuizen wordt op huiskamerbeeldscherm de proloog vertoond. 50 tijdelijke filmhuisdirecteuren openen hun deuren voor het publiek. “Kopje koffie, gaat u zitten. Klaar? TV aan!” De ouverture van de opera. Een opmaat, een uitnodiging, een hint.

Museum Arnhem, tijdelijk met hun kantoor in ons pand gehuisvest, en De Kempenaer Advocaten zijn twee van de 50 filmhuizen.

Na de proloog kunnen op andere locaties genieten van delen van de opera: Dag, Blauw uur, Nacht en Epiloog.

De voorstellingen op 28 en 29 juni en 5 juli zijn al uitverkocht, maar er zijn nog enkele kaarten voor 27 en 30 juni, 4, 5 en 6 juli! Reserveer hier kaarten.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Mail

DELEN

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn