Gegevens

Weerdjesstraat 70, 6811 JE Arnhem, Nederland | Postbus 9218, 6800 HX Arnhem, Nederland
+31 (0)26 3522 888 +31 (0)26 3522 889
mail@dekempenaer.nl

Bereikbaarheid kantoor van 1 juli tot maandag 9 juli 2018

In verband met WK Inline Skate is vanaf zondag 1 juli 19.00 uur tot maandag 9 juli 7.00 uur de Weerdjesstraat afgesloten. Kantoor is bereikbaar via de John Frostbrug richting Turfstraat en Rodenburgstraat. De bussluis (naast Focus) is tijdelijk uit en in de Vossenstraat in twee richtingen toegankelijk. De verkeersmaatregelen en omleidingen worden via borden aangegeven. Volg de borden P-Rozet om ons kantoor te bereiken.

Contactformulier

Wilt u dat wij contact met u opnemen? Vult u dan onderstaande gegevens in. Bij opmerking(en) kunt u vermelden waarover het gaat.

Routebeschrijving per auto

Vanuit de richting Apeldoorn (A50): afslag nr. 20 Arnhem-Centrum.
Vanuit de richting Utrecht/Zevenaar (A12)/Oberhausen (E35):
afslag nr. 26 Arnhem-Noord.
Vanuit de richting Nijmegen (A325): afslag Oosterbeek/centrum (N225).

Parkeren
In de directe omgeving van ons kantoor kunt u uitsluitend betaald parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergarage – P Rozet – bevindt zich aan de achterzijde van ons pand. U bereikt de parkeergarage via de borden centrumring + P, vervolgens P Rozet. U ontvangt van ons een uitrijdkaart voor deze garage.

Routebeschrijving per OV

Het kantoor van De Kempenaer Advocaten is gelegen op loopafstand (ca. 10 minuten) van het NS Station Arnhem.

Verlaat via de hoofdingang het stationgebouw en loop in (zuid-oostelijke) richting de Rijn via Nieuwe Plein (aan de linkerzijde bevinden zich horecagelegenheden, rechts de Nelson Mandelabrug). Sla bij de vierde straat linksaf. Dit is de Weerdjesstraat. Ons kantoor bevindt zich na een paar honderd meter aan de linkerzijde.

Op de kaart