Inhoudsopgave

CIPP/E certificaat mr. Marlene Plaß

Marlene Plaß is gespecialiseerd op het gebied van privacy en gegevensbeschermingsrecht en heeft recent het ANSI-erkende (ISO 17024:2012) CIPP/E (Certified Information Privacy Professional/Europe) certificaat behaald.

Marlene ondersteunt organisaties als externe functionaris gegevensbescherming (DPO: Data Protection Officer) bij de implementatie en naleving van de AVG en andere privacy wet- en regelgeving. Organisaties, die geen functionaris gegevensbescherming (DPO) in huis hebben, kunnen Marlene als sparringpartner inschakelen. Denk hierbij aan vragen over de omgang met gegevens voor outsourcing trajecten, HR, IT-security, marketing, sales, audits, verzoeken of bezwaren van klanten/werknemers (zoals verzoek tot inzage, wissing, overdracht), datalekken, etcetera.

CIPP/E wordt gezien als dé wereldwijde standaard op het gebied van Europese privacy certificering en is ontwikkeld door International Association of Privacy Professionals (IAPP). IAPP is opgericht in 2000 en ondersteunt wereldwijd professionals in de ontwikkelingen op het gebied van privacy. Meer informatie is te vinden op www.iapp.org.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Aanmelden voor nieuws

Stuur ons een mail om op de hoogte blijven van juridische ontwikkelingen.

Mail

DELEN

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn