Inhoudsopgave

CIPP/E certificaat mr. Marlene Plaß

Marlene Plaß is gespecialiseerd op het gebied van privacy en gegevensbeschermingsrecht en heeft recent het ANSI-erkende (ISO 17024:2012) CIPP/E (Certified Information Privacy Professional/Europe) certificaat behaald.

Marlene ondersteunt organisaties als externe functionaris gegevensbescherming (DPO: Data Protection Officer) bij de implementatie en naleving van de AVG en andere privacy wet- en regelgeving. Organisaties, die geen functionaris gegevensbescherming (DPO) in huis hebben, kunnen Marlene als sparringpartner inschakelen. Denk hierbij aan vragen over de omgang met gegevens voor outsourcing trajecten, HR, IT-security, marketing, sales, audits, verzoeken of bezwaren van klanten/werknemers (zoals verzoek tot inzage, wissing, overdracht), datalekken, etcetera.

CIPP/E wordt gezien als dé wereldwijde standaard op het gebied van Europese privacy certificering en is ontwikkeld door International Association of Privacy Professionals (IAPP). IAPP is opgericht in 2000 en ondersteunt wereldwijd professionals in de ontwikkelingen op het gebied van privacy. Meer informatie is te vinden op www.iapp.org.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Mail

DELEN

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn