Inhoudsopgave

Arnhems Compliment 2016: kers op de taart in ons jubileumjaar!

Tijdens de Arnhemse Ondernemersavond in het Stadhuis ontving De Kempenaer Advocaten samen met EW Facility Services het Arnhems Compliment 2016. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt door De Arnhemse Uitdaging aan bedrijven die zich onderscheiden door hun maatschappelijk betrokken ondernemerschap.

Uit het juryrapport Arnhems Compliment 2016:

“De Kempenaer is al jaren van betekenis voor Arnhem in brede zin. Vele maatschappelijke organisaties, culturele initiatieven en sportverenigingen kunnen rekenen op hulp bij juridische vraagstukken. Een goed voorbeeld van duurzame inzet van eigen expertise om een lokale samenleving mooier te maken. Daarnaast is De Kempenaer al jaren actief betrokken bij de Arnhemse Uitdaging en pakt ook geregeld projecten op die buiten het eigen expertiseveld liggen, zoals het ter beschikking stellen van materialen voor een kookproject of het doneren van kaartjes bij een uitje voor ouderen.”

Maatschappelijk betrokken ondernemen zit in ons DNA.
Onze oprichter JM de Kempenaer was 200 jaar geleden al met recht betrokken bij maatschappelijke en culturele initiatieven die kleur gaven aan de stad.  Zo blijkt uit het eerste hoofdstuk van het boek over zes generaties De Kempenaer in de serie Arnhemse Geschiedenissen dat in november 2016 verschijnt.

Zo deed JM op  6 november 1817 een oproep in de Arnhemsche Courant om kledingstukken en beddengoed in te zamelen voor de gevangenen.
Een blijk van betrokkenheid die hij niet alleen op het landelijk toneel etaleerde, maar vooral ook in zijn Arnhemse praktijk. Altijd dichtbij, aanspreekbaar en op zoek naar de verbinding.

Wat dat betreft is er in 200 jaar weinig veranderd bij De Kempenaer Advocaten. Met als kers op de taart het Arnhems Compliment dat wij in ons jubileumjaar mochten ontvangen.

Arnhems Compliment 2016_1
Genomineerden voor het Arnhems Compliment 2016 | Fotografie: Jan Adelaar

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Mail

DELEN

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn