Inhoudsopgave

200 jaar Meesterwerk

200 jaar Meesterwerk

De Kempenaer Advocaten is een van de oudste advocatenkantoren van Nederland. Al in 1816 vestigde Jacob Mattheus de Kempenaer zich als advocaat in de Zwanenstraat. Het begin van een meesterlijke carrière en een nauwe verbondenheid met de stad, die ook nu nog overal zichtbaar en voelbaar is in Arnhem.

Meesterwerken in Arnhem

Het 200-jarig bestaan in 2016 wordt gevierd met kleine en grote meesterwerken. In de Zwanenstraat wordt een zes meter brede Kantstrook geplaatst, er komt een boek in de serie ‘Arnhemse Geschiedenissen’ en in november vormt het Stadstheater het decor voor een bijzondere circusvoorstelling, speciaal voor De Kempenaer gemaakt door de makers van Cirque de la Liberté.

Kleur aan de stad

Met recht betrokken; zo manifesteerde Jacob de Kempenaer zich. Altijd dichtbij, aanspreekbaar en op zoek naar de verbinding. Wat dat betreft is er in 200 jaar weinig veranderd bij De Kempenaer. Ook nu nog ondersteunen we tal van maatschappelijke en culturele initiatieven die kleur geven aan Arnhem. Met een voorliefde voor kunst, cultuur, mode en design. Omdat wij vinden dat meesterwerk verder gaat dan ons vakmanschap alleen.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Mail

DELEN

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn