HAFTUNGSAUSSCHLUSS

Bitte beachten Sie, dass es sich hierbei um eine maschinelle Übersetzung handelt, die ein grundlegendes Verständnis unserer Webinhalte vermittelt. Es handelt sich um eine wörtliche Übersetzung, und bestimmte Wörter werden möglicherweise nicht genau übersetzt. De Kempenaer Advocaten N.V. haftet nicht für die Richtigkeit der Übersetzungen, die mit diesem Dienst erstellt wurden.

B.H.H.M. (Björn) Ramakers

Advocaat - Partner

Björn Ramakers is een dossiervreter die houdt van praktische oplossingen: geen lange adviezen met veel mitsen en maren. ‘Een cliënt wil advies op het scherp van de snede. Geen woord te veel en ieder woord moet raak zijn.’ Björn werkt in zijn vrije tijd voor de caritas van de katholieke kerk in Arnhem. Die helpt mensen die aan de grond zitten. Hij weet wat er speelt bij mensen die het moeilijk hebben en dat helpt hem in zijn huurrechtpraktijk. Daarnaast is hij gespecialiseerd in het bouw- en aanbestedingsrecht. Moeilijke zaken waarin hij als ‘dossiervreter’ volledig tot zijn recht komt.

Wil je meer weten over Björn? Lees dan het hele interview van Berry Kessels.

Rechtsgebiete

Fachverbände

  • Vereinigung für Baurecht VBR
  • Niederländische Vereinigung für Vergaberecht NVvA

Zusätzliche Funktionen

Kontakt

Artikel Nachrichten

Aanbestedingen in de zorg

Tegenwoordig zijn aanbestedingen binnen de zorgsector aan de orde van de dag. Bij het inkopen van zorg door gemeenten spelen verschillende onderwerpen een rol. Als zorgverlener/zorginstelling kunt u bijvoorbeeld te maken krijgen met de volgende vragen: Wij staan graag voor u klaar bij vraagstukken op het gebied aanbestedingsrecht in de zorg. Geen aanbestedingsplicht voor zorginstellingen,...

Overeenkomsten in de zorg

Overeenkomsten worden aan de lopende band gesloten. Ook binnen de zorg. De wet stelt bijzondere eisen aan bepaalde zorgovereenkomsten, zoals de geneeskundige behandelingsovereenkomst. Het is essentieel om te weten of de zorgovereenkomst voldoet aan deze eisen. De Kempenaer Advocaten helpt bij vragen over overeenkomsten binnen de zorg.

Scherpe adviezen buiten de comfortzone • Björn Ramakers

Björn Ramakers is een dossiervreter die houdt van praktische oplossingen: geen lange adviezen met veel mitsen en maren. ‘Een cliënt wil advies op het scherp van de snede. Geen woord te veel en ieder woord moet raak zijn.’ Björn werkt in zijn vrije tijd voor de caritas van de katholieke kerk in Arnhem. Die helpt...

AKTIE

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn