HAFTUNGSAUSSCHLUSS

Bitte beachten Sie, dass es sich hierbei um eine maschinelle Übersetzung handelt, die ein grundlegendes Verständnis unserer Webinhalte vermittelt. Es handelt sich um eine wörtliche Übersetzung, und bestimmte Wörter werden möglicherweise nicht genau übersetzt. De Kempenaer Advocaten N.V. haftet nicht für die Richtigkeit der Übersetzungen, die mit diesem Dienst erstellt wurden.

Rechtsgebiete

Baurecht

Het bouwrecht beslaat alle aspecten die bouwen met zich brengt. Bij bouwzaken kan het bijvoorbeeld gaan om geschillen tussen opdrachtgever en aannemer en/of architect over geconstateerde gebreken bij de oplevering.

Unsere Kunden

Wij werken voor aannemers, architecten, ingenieursbureaus, projectontwikkelaars, woningcorporaties en overheden. Voor hen behandelen we civielrechtelijke bouwzaken voor de woning- en utiliteitsbouw en voor de grond-, weg- en waterbouw.

Beratung und Unterstützung

Onze advocaten adviseren bij het aangaan en opstellen van overeenkomsten en bemiddelen bij geschillen. Wij beschikken over specifieke deskundigheid bij uitvoeringsprojecten, zoals projectontwikkeling, onderhoudswerken, wegenaanleg en bouwmanagement.

 

Neem contact op met een van onze specialisten

Möchten Sie mehr erfahren?

Rufen Sie an. 026 – 35 22 888 oder eine Nachricht senden.

E-Mail

Einschlägige Artikel

Op onduidelijke prijsafspraak over meerwerk volgt afschrikwekkende sanctie

Als een aannemer meerwerk verricht maar daarover geen duidelijke prijsafspraken maakt, loopt hij het risico op een forse sanctie.

Buurman moet gebruik van zijn perceel dulden door ‘ladderrecht’

Een bedrijf moet bouwwerkzaamheden uitvoeren. Het moet daarvoor op het terrein van de buren komen. Die moeten dit toestaan, op grond van het ‘ladderrecht’.

Alle Artikel anzeigen

AKTIE

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn