DISCLAIMER

Please be aware that this is a machine translation to provide a basic understanding of our web content. It is a literal translation and certain words may not translate accurately. De Kempenaer Advocaten N.V. is not responsible for the accuracy of any translation using this service.

Desks

Sanctions desk

Als u of uw onderneming te maken krijgt met een sanctie, kan dat verstrekkende gevolgen hebben. Een bestuursrechtelijke boete of een strafrechtelijk traject kan uw goede naam aantasten en ook civielrechtelijke aansprakelijkheid meebrengen. Een sanctie kan worden opgelegd door de rechter, het Openbaar Ministerie en toezichthoudende bestuursorganen zoals het Autoriteit Consument & Markt (ACM), de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) en de arbeidsinspectie.

Our clients

Wij werken voor particulieren, (semi)overheden en ondernemingen in diverse branches.

Advice and guidance

De Sanctiedesk bestaat uit gespecialiseerde advocaten. Zij staan u bij als u al een boetebeschikking of dagvaarding hebt ontvangen, maar begeleiden u ook bij vragen over tewerkstellingsvergunningen, milieuwetgeving en meer.

Issues and topics

V

Want to know more?

Call 026 – 35 22 888 or send a message.

Mail

Relevant articles

Aanprijzen van sigarettenfilters leidt tot bestuurlijke boete

Het filter van een sigaret is weliswaar niet te kwalificeren als een tabaksproduct of aanverwant product, maar zo’n kwalificatie is ook niet noodzakelijk voor het in de Tabaks- en rookwarenwet (Trw) opgenomen reclameverbod. Dat ondervond een

Verduurzaming • mijn pand moet energiezuiniger: moet ik daarvoor zorgen?

De overheid vraagt veel van u als vastgoedeigenaar als het aankomt op verduurzaming. Dát het energiezuiniger moet is duidelijk, maar wie moet daarvoor zorgen?

View all articles

The specialist(s)

E.L.C. (Evelien) van de Vorle

Lawyer

SHARE

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn