Inhoudsopgave

Vacatures Bestuursrecht • Omgevingsrecht

Wij zoeken twee bevlogen advocaten – een advocaat-stagiaire en een advocaat-medewerker – met passie voor het bestuurs- en omgevingsrecht, die samen met onze advocaten de schouders willen zetten onder interessante en complexe vraagstukken.

Wij zijn een middelgroot advocatenkantoor in Arnhem. We werken regionaal, nationaal en internationaal voor opdrachtgevers in uiteenlopende branches. Onze advocaten werken op hoog niveau en met passie voor hun vak aan uitdagende zaken.  Zij vertalen complexe juridische vraagstukken naar heldere adviezen en concrete oplossingen. Wij werken samen in een open, inspirerende en collegiale sfeer. Dat kenmerkt onze cultuur. Zo boeken we niet alleen de beste resultaten voor onze cliënten, maar halen we ook het beste uit onszelf.

Bijzonder gewoon en vanzelfsprekend

We hebben alles om ons heen wat nodig is om prettig te kunnen werken: een ruime werkplek met prachtig zicht op Arnhem en omstreken, digitale middelen om zowel op kantoor als thuis veilig te kunnen werken, behulpzame collega’s en adequate ondersteuning, de mogelijkheid om een bloeiende praktijk op te bouwen, eigen initiatieven te ontplooien en aandacht voor ontwikkeling en verdieping op zowel juridisch als persoonlijk vlak. Allemaal zaken die wij vanzelfsprekend vinden, bijzonder gewoon dus.

Team Bestuursrecht en Omgevingsrecht

Het omgevingsrecht is volop in beweging. Denk bijvoorbeeld aan de huidige woningbouwopgave, de uitdagingen op het gebied van energietransitie en de impact van de Omgevingswet per 1 januari 2024. Deze ontwikkelingen hebben grote gevolgen voor de cliënten in de branches waarin wij actief zijn. Om onze cliënten goed op de komende uitdagingen voor te bereiden en bij te staan, zijn wij op zoek naar versterking van onze sectie bestuursrecht en omgevingsrecht.

Wij adviseren en procederen o.a. op het gebied van ruimtelijke ordening, omgevingsrecht, milieurecht, handhaving & toezicht, openbare orde & veiligheid, openbaarheid van overheidsinformatie, subsidies, onteigeningsrecht en overheidsaansprakelijkheidsrecht. Wij staan (semi-)overheden, woningbouwcorporaties en (zorg)instellingen bij, maar ook aannemers, projectontwikkelaars, VvE’s, (vastgoed)bedrijven en particulieren die met overheden te maken hebben.

Interesse?

Ben je nieuwsgierig naar onze vastgoedpraktijk  Bestuursrecht • Omgevingsrecht  en wat wij jou kunnen bieden? Kom een kop koffie drinken met onze advocaten. Zij kunnen beter dan wie dan ook vertellen over onze bestuursrechtpraktijk.

Neem voor meer informatie of vragen contact op met bestuursrechtadvocaat Arjan Loo via  06 8686 8713 of per mail via a.loo@dekempenaer.nl

Direct solliciteren?

Uiteraard is direct solliciteren ook mogelijk. Stuur je motivatiebrief en CV aan Els Koot, kantoordirecteur, via e.koot@dekempenaer.nl. Binnen twee weken ontvang je bericht of je wordt uitgenodigd voor een gesprek. Daarin vertellen we je graag wat wij kunnen bieden naast een prachtig uitzicht op Arnhem.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Mail

DELEN

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn