Inhoudsopgave

Vacature Advocaat Bestuursrecht • Omgevingsrecht

NB: deze vacature is per 1 april 2023 vervuld!

Wij zijn een middelgroot advocatenkantoor in Arnhem. We werken regionaal, nationaal en internationaal voor opdrachtgevers in uiteenlopende branches. Onze advocaten werken op hoog niveau en met passie voor hun vak aan uitdagende zaken.  Zij vertalen complexe juridische vraagstukken naar heldere adviezen en concrete oplossingen. Wij werken samen in een open, inspirerende en collegiale sfeer. Dat kenmerkt onze cultuur. Zo boeken we niet alleen de beste resultaten voor onze cliënten, maar halen we ook het beste uit onszelf.

Bijzonder gewoon

We hebben alles om ons heen wat nodig is om prettig te kunnen werken: een ruime werkplek met prachtig zicht op Arnhem en omstreken, digitale middelen om zowel op kantoor als thuis veilig te kunnen werken, behulpzame collega’s en adequate ondersteuning. Allemaal zaken die wij vanzelfsprekend vinden, bijzonder gewoon dus.

Wij werken voor:

(semi-)overheden, woningbouwcorporaties, (zorg)instellingen, aannemers, projectontwikkelaars, VvE’s, (vastgoed)bedrijven en particulieren die met overheden te maken hebben.

Ben je nieuwsgierig naar wat onze vastgoedpraktijk  Bestuursrecht • Omgevingsrecht  inhoudt en wat wij jou kunnen bieden? Kom een kop koffie drinken met onze advocaten, Pedro Heinen, Jurian Bos en Evelien van de Vorle.

Bel  026 3522 888 of stuur een mail naar p.heinen@dekempenaer.nl, j.bos@dekempenaer.nl of e.vande.vorle@dekempenaer.nl

Facebook
Twitter
LinkedIn

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Mail

DELEN

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn