Advocaat-stagiaire huurrecht

vacature


Huurrechtpraktijk en haar cliënten

Onze huurrechtadvocaten helpen cliënten om problemen bij verhuur en huur van onroerend goed op te lossen en te voorkomen. We adviseren en procederen over contracten, beëindigingsprocedures, ontruimingen, huurprijsaanpassingen, vaststelling van gebreken en indeplaatsstellingen. Een bijzonder aandachtsgebied van De Kempenaer is advisering en begeleiding van grote projecten, zoals een wijkvernieuwing of de herinrichting van een winkelgebied. We werken voor particuliere en zakelijke verhuurders, woningcorporaties, makelaars, projectontwikkelaars, ondernemingen, zorginstellingen, (semi-)overheden en beheerders van onroerend goed.

Jouw kwaliteiten

Je bent (bijna of recent) afgestudeerd in het Nederlands Recht en hebt tijdens of na je studie kennis opgedaan over het huurrecht. Ervaring met huurrecht is een pre, maar niet noodzakelijk. Je bent enthousiast, leergierig en eraan toe om je opgedane kennis in de praktijk te brengen.

Ons aanbod

In een inspirerende werkomgeving bieden wij je de mogelijkheid en begeleiding om advocaat te worden met eigen zaken en cliënten. We bouwen samen aan een bloeiende huurrechtpraktijk, met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatieven. De beloning en arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.

De Kempenaer verbindt mensen, mogelijkheden en ambities

De Kempenaer zoekt de verbinding. Met onze particuliere en zakelijke cliënten. Met de stad waar we al 200 jaar gevestigd zijn. En met culturele initiatieven die kleur geven aan onze manier van ondernemen. Dat doen we op een betrokken, eigenzinnige en zeer persoonlijke wijze. Samen op zoek naar de klik. Wij hechten aan duurzame relaties, willen weten wat onze cliënten beweegt en graven diep om tot de essentie van juridische vraagstukken te komen. De Kempenaer investeert continu in kennis. Opleiding, scholing en seminars zijn een vast onderdeel van onze praktijkvoering. Onze advocaten zijn lid van specialistenverenigingen en brancheorganisaties. En omdat we regelmatig persoonlijk contact hebben met onze relaties, zitten we bovenop de ontwikkelingen en weten we steeds wat er speelt bij onze cliënten.

Interesse om bij ons te komen werken?

Spreekt de vacature je aan? En kom je uit de omgeving van Arnhem of ben je bereid naar deze regio te verhuizen? Stuur dan een sollicitatiebrief en je CV naar mw. drs. E.M. Koot, kantoordirecteur per e-mail e.koot@dekempenaer.nl

Binnen twee weken ontvang je bericht of je wordt uitgenodigd voor een oriënterend gesprek. Bij een positief gesprek vinden een of meer vervolggesprekken plaats. In de afrondfase worden de arbeidsvoorwaarden besproken en behoort een kennismaking met de sectie(s) tot de mogelijkheden. Het opvragen van referenties gebeurt (vanzelfsprekend) na toestemming van de kandidaat.

Heb je vragen of wil je meer weten over de vacature? Neem dan gerust contact op met mr. Laurens Vrakking via 026 352 2824 of per e-mail l.vrakking@dekempenaer.nl

Contact

Kennis