Advocaat-medewerker Vastgoedrecht | Bestuursrecht

vacature


Vastgoedpraktijk en haar cliënten

Voor Vastgoedrecht zoeken wij  een ervaren bestuursrechtadvocaat die zich o.a. richt op planontwikkeling, planschade, omgevingsvergunningen, bodemverontreiniging.

Wij staan overheden, woningbouwcorporaties, aannemers, architecten & ingenieursbureaus, ondernemingen, (zorg) instellingen, projectontwikkelaars, Vereniging van Eigenaars en particulieren bij.

Jouw kwaliteiten

Je hebt de beroepsopleiding Advocatuur succesvol afgerond, minimaal vijf jaar ervaring in het juridisch werkveld en bent vooral goed thuis in het ruimtelijk bestuursrecht, milieurecht, onteigeningsrecht, omgevingsrecht en overheidsprivaatrecht waaronder ook overheidsaansprakelijkheid.

Je communiceert helder, in voor de klant begrijpelijke taal. Je bent een specialist op je rechtsgebied en ook daarbuiten versta je het vak. Je bent betrokken bij je cliënten en goed op de hoogte van ontwikkelingen die voor je vak én cliënten relevant zijn.

Ons aanbod

In een inspirerende werkomgeving bieden wij je de mogelijkheid om een bloeiende praktijk op te bouwen. Samen met onze andere vastgoedrecht advocaten op het gebied van bouw, aanbesteding en (ver)huur, met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatieven. De beloning en arbeidsvoorwaarden zijn marktconform. Doorgroei behoort tot de mogelijkheden.

De Kempenaer verbindt mensen, mogelijkheden en ambities

De Kempenaer zoekt de verbinding. Met onze particuliere en zakelijke cliënten. Met de stad waar we al 200 jaar gevestigd zijn. En met culturele initiatieven die kleur geven aan onze manier van ondernemen. Dat doen we op een betrokken, eigenzinnige en zeer persoonlijke wijze. Samen op zoek naar de klik. Wij hechten aan duurzame relaties, willen weten wat onze cliënten beweegt en graven diep om tot de essentie van juridische vraagstukken te komen. De Kempenaer investeert continu in kennis. Opleiding, scholing en seminars zijn een vast onderdeel van onze praktijkvoering. Onze advocaten zijn lid van specialistenverenigingen en brancheorganisaties. En omdat we regelmatig persoonlijk contact hebben met onze relaties, zitten we bovenop de ontwikkelingen en weten we steeds wat er speelt bij onze cliënten.

Interesse om bij ons te komen werken?

Spreekt de vacature je aan? En kom je uit de omgeving van Arnhem of ben je bereid naar deze regio te verhuizen? Stuur dan een sollicitatiebrief en je CV naar mw. drs. E.M. Koot, kantoordirecteur per e-mail e.koot@dekempenaer.nl

Binnen twee weken ontvang je bericht of je wordt uitgenodigd voor een oriënterend gesprek met een of meer partners van de betreffende praktijken. Bij een positief gesprek vinden een of meer vervolggesprekken plaats met een partner en de kantoordirecteur. In de afrondfase worden de arbeidsvoorwaarden besproken en behoort een kennismaking met de sectie(s) tot de mogelijkheden. Het opvragen van referenties gebeurt (vanzelfsprekend) na toestemming van de kandidaat.

Heb je vragen of wil je meer weten over de vacature? Neem dan gerust contact op met mr. Björn Ramakers via 026 352 2824 of per e-mail b.ramakers@dekempenaer.nl

Contact