mr. M.P. (Manfred) Nan

Advocaat - Partner

Manfred Nan is gespecialiseerd in het internationale sportrecht en is arbiter bij het Court of Arbitration for Sport (CAS). Daarnaast is Manfred docent internationaal sportrecht en geeft hij met enige regelmaat presentaties op dit gebied.

Lees meer over Manfred.

Rechtsgebieden

Specialistenverenigingen

  • Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten NVSA
  • Vereniging voor Sport en Recht VSR
  • Rex Sport Association, Barcelona (Spanje) REXSPORT
  • Association Suisse de l’Arbitrage, Geneve (Zwitserland) ASA

Nevenfuncties

Contact

Artikelen Nieuws

Over Manfred Nan

De vissersderby heet van oudsher de wedstrijd tussen Telstar en FC Volendam. Begin jaren tachtig scoorde Manfred Nan in deze derby drie keer op rij. Een zware blessure maakte een einde aan zijn profcarrière in het Nederlandse voetbal. Toen hij moest stoppen was hij topscorer van zijn team. Inmiddels is hij al weer meer dan...

Actualiteitencursus Internationaal Sportrecht | 13 juni en 12 december 2019

Cursus op het gebied van het (internationale) sportrecht, voor advocaten, (CAS-) arbiters, tuchtrechters, juristen van sportbonden, sportorganisaties, clubs, belangenorganisaties, spelersmakelaars/intermediairs.

Actualiteitencursus Internationaal Sportrecht | 6 december 2018

Cursus op het gebied van het (internationale) sportrecht, voor advocaten, (CAS-) arbiters, tuchtrechters, juristen van sportbonden, sportorganisaties, clubs, belangenorganisaties, spelersmakelaars/intermediairs.

Online Master programma in Internationaal Sportrecht

Sportrechtadvocaten Manfred Nan en Dennis Koolaard geven volgend jaar college aan studenten van de CEU Universidad Cardenal Herrera in Valencia, georganiseerd in samenwerking met RexSport.

Disciplinary procedures in Dutch football

International Sports Law and Policy Bulletin 1/2017: Disciplinary procedures in football. An International and Comparative Analysis | Disciplinary procedures in Dutch football by Manfred Nan and Ninon Kok, p. 483 - 523

Actualiteitencursus Internationaal Sportrecht 6 juli en 14 december 2017

Cursus op het gebied van het (internationale) sportrecht, voor advocaten, (CAS-) arbiters, tuchtrechters, juristen van sportbonden, sportorganisaties, clubs, belangenorganisaties, spelersbegeleiders en intermediairs.

DELEN

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn