mr. S. (Saskia) Alberts

Advocaat

Op haar 22e nam Saskia Alberts deel aan een universitair uitwisselingsprogramma in China. Na haar terugkeer werkte ze als vrijwilliger bij een rechtswinkel. Daar maakte ze kennis met het huurrecht. Een aantal jaren later kwam zij het huurrechtteam van de De Kempenaer versterken.

Wil je meer weten over Saskia? Lees dan het hele interview door Berry Kessels.

Rechtsgebieden

Contact

Artikelen Nieuws

In China speelt je netwerk een belangrijke rol • Saskia Alberts

Op haar 22e nam Saskia Alberts deel aan een universitair uitwisselingsprogramma in China. Na haar terugkeer werkte ze als vrijwilliger bij een rechtswinkel. Daar maakte ze kennis met het huurrecht. Een aantal jaren later kwam zij het huurrechtteam van De Kempenaer versterken. Interview door Berry Kessels Een jaar lang zat ze in China. De liefde...

Moet u verhuiskosten vergoeden bij renovatie van de huurwoning?

Wilt u een verhuurde woning renoveren, dan bent u mogelijk verplicht om aan de huurder een verhuiskostenvergoeding te betalen. De wet bepaalt in welke gevallen en voor welk (minimum)bedrag de verhuurder dat moet doen. In dit artikel praat ik u bij over dit onderwerp. Na het lezen van dit artikel weet u ook wanneer u de vergoeding niet verschuldigd bent.

Arnhemse kamerverhuurders moeten voor 25 juli 2020 een beheerder aanmelden

De gemeente vertrouwt erop met deze aanpak in het bijzonder overlast te verminderen als gevolg van de intensieve bewoning van panden door verhuur van vijf of meer kamers.

Kan ik verlenging van een tijdelijke huurovereenkomst weigeren?

U mag een verlengingsverzoek alleen weigeren als de reden voor uw weigering in de spoedwet is opgenomen.

Informatieverplichting uitgebreid door de Tijdelijke wet verlenging tijdelijke huurovereenkomsten

Een tijdelijke huurovereenkomst eindigt vrij eenvoudig door het versturen van een aanzegging. Wanneer moet deze verstuurd worden en wat moet erin staan?

Kan ik mijn huurder met een tijdelijke huurovereenkomst uitstel van ontruiming geven?

welke risico’s zijn er voor de verhuurder die zijn huurder uitstel van ontruiming geeft?

DELEN

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn