Gratis online informatiebijeenkomst over echtscheiding | Donderdag 28 januari van 19.30 – 20.30 uur

Door: mr. N.J.G. (Nynke) de Jager, mr. M.D. (Marina) Farkas-Tromp, Echtscheidingsdesk Helianthus, Familierecht Datum: 13 januari 2021

Onze familierechtadvocaten praten u bij over de belangrijkste aspecten van echtscheiding.

Wat kunt u verwachten?

Tijdens deze informatieve bijeenkomst zullen onze familierechtadvocaten Marina Farkas-Tromp en Nynke de Jager u voorzien van de meest belangrijke zaken die komen kijken bij echtscheiding: hoe pak je het aan, waar begin je me, hoe verloopt een scheiding, hoe lang gaat het duren, advocaat of mediator inschakelen, hoe moet het met de kinderen, hoe zit het met kinderalimentatie en partneralimentatie, wie blijft er in de gehuurde woning, moeten we onze koopwoning verkopen? enz.

Kunt u vragen stellen?

Er is ruimschoots gelegenheid voor het stellen van vragen. Dat kan vooraf, tijdens en na afloop van de informatiebijeenkomst.

Voor wie is het?

De bijeenkomst is voor iedereen die zelf een scheiding overweegt of anderen kent, die een scheiding overwegen, particulier en ondernemer. De bijeenkomst is laagdrempelig en wordt gegeven via Zoom.

Wanneer is het?

Donderdag 28 januari van 19.30 tot 20.30 uur online via Zoom.
Ook zonder Zoom account kan de bijeenkomst bijgewoond worden, desgewenst anoniem. U heeft alleen een telefoon/tablet/laptop nodig met internetverbinding.

Hoe aan te melden?

Wanneer u interesse heeft, meldt u zich aan via: familierecht@dekempenaer.nl. U krijgt dan tijdig van ons de link om in te loggen bij de bijeenkomst. Wij gebruiken uw e-mailadres om u de deelnamelink toe te sturen.

Nadere informatie

Wanneer u nu al nadere informatie wenst over scheiden, omgang, alimentatie e.d. klik dan hier of neem contact op voor een vrijblijvende afspraak. Wij zijn dagelijks tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op nr. 026-3522825 of per mail via familierecht@dekempenaer.nl.

Bent u ondernemer, klik dan hier en lees onder het kopje ‘kennis’ rechts op de site, onze artikelen over de echtscheiding van de ondernemer.