Inhoudsopgave

Gratis online informatiebijeenkomst over echtscheiding | Dinsdag 27 oktober van 20.00 tot 21.00 uur

 

Onze familierechtadvocaten praten u graag bij over de belangrijkste aspecten van echtscheiding.

Wat kunt u verwachten

Tijdens deze informatieve bijeenkomst zullen onze familierechtadvocaten Marina Farkas-Tromp en Nynke de Jager u voorzien van de meest relevante zaken bij echtscheiding: wat komt er bij kijken, hoe verloopt een scheiding, hoe lang gaat het duren, scheiden in overleg of juist niet, advocaat of mediator inschakelen, wat is de impact van de scheiding op de kinderen, hoe gaat het financieel verder na de scheiding enz.

Voor wie

De bijeenkomst is voor iedereen die een scheiding overweegt of anderen kent, die een scheiding overwegen. De bijeenkomst is laagdrempelig en wordt gegeven via Zoom.

Wanneer

Dinsdag 27 oktober van 20.00 tot 21.00 uur online via Zoom. Ook zonder Zoom account kan de bijeenkomst bijgewoond worden, desgewenst anoniem. U heeft alleen een telefoon/tablet/laptop nodig met internet.

Hoe aan te melden

Wanneer u interesse heeft, meldt u zich aan via: familierecht@dekempenaer.nl. U krijgt dan tijdig van ons de link om in te loggen bij de bijeenkomst. Uw gegevens worden niet geregistreerd. Wij gebruiken alleen uw e-mailadres om u de link toe te sturen.

Nadere informatie

Wanneer u nadere informatie wenst over scheiden, klik dan hier of neem contact op voor een vrijblijvende afspraak. Wij zijn dagelijks tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op nr. 026-3522825 of per mail via familierecht@dekempenaer.nl.

Bent u ondernemer, klik dan hier en lees onze recente artikelen over de echtscheiding van de ondernemer.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Stuur ons een mail om op de hoogte blijven van juridische ontwikkelingen.

Mail
De specialist(en):

DELEN

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn