DISCLAIMER

Please be aware that this is a machine translation to provide a basic understanding of our web content. It is a literal translation and certain words may not translate accurately. De Kempenaer Advocaten N.V. is not responsible for the accuracy of any translation using this service.

R.J. (René) Borghans

Lawyer - Partner

Met René Borghans schuiven rust, senioriteit, ervaring en autoriteit aan tafel. Als specialist in het insolventierecht is hij gewend om snel te opereren en tot de kern van de zaak door te dringen. Zijn werk is een combinatie van bedrijfsmatig werken, inzicht hebben in de cijfers en psychologie. Het staat onder tijdsdruk. ‘Wij zijn dienstverleners. Je moet toegankelijk zijn en snel.’

Wil je meer weten over René? Lees dan het hele interview van Berry Kessels.

Areas of law

Specialist associations

  • INSOLADAssociation of Insolvency Lawyers
  • Member of the Association of Personal Injury Lawyers LSA
  • Member of the Dutch Association of DisciplinaryLawyers Disciplina

Additional functions

Contact

Articles News

Tuchtrecht en aansprakelijkheid

Het werken in de zorg kent vele mooie kanten, maar helaas gaat er wel eens iets mis of meent een cliënt of patiënt dat dat het geval is. Andersom is het voor cliënten en patiënten zeer vervelend te moeten ervaren dat een behandeling niet aan de verwachtingen voldoet.

NOW en faillissement – deel 2

Eind vorige week werd bekend dat de laatste corona-regels zijn geëindigd en Corona ‘voorbij’ is, maar financieel gezien is dat bepaald nog niet het geval.

SHARE

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn