DISCLAIMER

Please be aware that this is a machine translation to provide a basic understanding of our web content. It is a literal translation and certain words may not translate accurately. De Kempenaer Advocaten N.V. is not responsible for the accuracy of any translation using this service.

mr. M. (Martijn) S. Bugter

Lawyer

Martijn Bugter houdt van aanpakken en is altijd bezig. Naast school en studie zijn werken en sporten voor hem een vanzelfsprekendheid. Typerend is de weg die hij volgde om advocaat te worden, hij is een doorzetter. Hij was vijf jaar deeltijd militair. Dat deed hij als  bijbaan, naast zijn studie rechten. Ondanks zijn martiale achtergrond maak je hem niet snel kwaad.

Wil je meer weten over Martijn? Lees dan het hele interview van Berry Kessels.

Areas of law

Contact

Articles News

Opzegging zorgovereenkomst - een stappenplan. Stap 4: Zijn de zorgvuldigheidseisen in acht genomen (deel II)?

Aan de opzegging van zorgovereenkomsten kunnen zware eisen worden gesteld. De gedachte hierachter is dat de zorgvrager afhankelijk is van de zorghulpverlener en het onwenselijk is als de zorgvrager plotseling zonder zorg komt te zitten. In een reeks van artikelen legt Martijn Bugter uit welke eisen worden gesteld aan de opzegging van overeenkomsten waarbij zorg wordt verleend.

Opzegging zorgovereenkomst - een stappenplan. Stap 3: Zijn de zorgvuldigheidseisen in acht genomen (deel I)?

Welke zorgvuldigheidseisen moet de zorgaanbieder in acht nemen bij beëindiging van de zorgovereenkomst? 

Opzegging zorgovereenkomst – een stappenplan. Stap 2: Is er een gewichtige reden voor opzegging?

Overeenkomsten kunnen worden opgezegd als dit is afgesproken. Dit geldt ook voor zorgovereenkomsten. Aan de opzegging van zorgovereenkomsten kunnen zware eisen worden gesteld. De gedachte hierachter is dat de zorgvrager afhankelijk is van de zorghulpverlener en het onwenselijk is als de zorgvrager plotseling zonder zorg komt te zitten.

SHARE

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn