DISCLAIMER

Please be aware that this is a machine translation to provide a basic understanding of our web content. It is a literal translation and certain words may not translate accurately. De Kempenaer Advocaten N.V. is not responsible for the accuracy of any translation using this service.

M. (Minouche) Egbers

Lawyer - Senior

Minouche Egbers was op de middelbare school geïnteresseerd in Duits en geschiedenis. Ze koos voor rechten: ‘Het is een soort puzzel: stukken lezen, feiten verzamelen, met de klant spreken. Je moet een oplossing bedenken.’ Naast haar studie had ze verschillende bijbaantjes. Ervaring die haar van pas komt in de uiteenlopende klantportefeuille die ze bedient. Ze adviseert breed.

Wil je meer weten over Minouche? Lees dan het hele interview van Berry Kessels.

Areas of law

Specialist associations

  • Association of Employment Lawyers Ressort Arnhem VAARA
  • Dutch Employment Lawyers Association VAAN

Additional functions

Contact

Articles News

Reorganisatie - Stappenplan voor een reorganisatie

From reorganisation plan to dismissal procedure and everything in between.

Deliveroo arrest Hoge Raad: geen hapklare algemene regels voor de kwalificatie van de arbeidsovereenkomst

Ook de Hoge Raad komt tot de conclusie dat de bezorgers van Deliveroo werkzaam waren op basis van een arbeidsovereenkomst. Minouche Egbers legt hoe en waarom de Hoge Raad tot dat oordeel kwam én wat dit arrest betekent voor de praktijk.

Tuchtrecht en aansprakelijkheid

Het werken in de zorg kent vele mooie kanten, maar helaas gaat er wel eens iets mis of meent een cliënt of patiënt dat dat het geval is. Andersom is het voor cliënten en patiënten zeer vervelend te moeten ervaren dat een behandeling niet aan de verwachtingen voldoet.

SHARE

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn